Il plange un oras intreg! Trupul neinsufletit al lui Dumitru Sechelariu a fost adus la Bacau VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 06 nov 2020, 13:15

Aseara, in jurul orei 9:30, trupul neinsufletit al lui Dumitru Sechelariu a fost adus la Bacau cu o masina de pompe funebre.

A fost asteptat de zeci de oameni care l-au iubit si de rude. Sicriul cu trupul neinsufletit al fostului primar al Bacaului a fost depus la Academia de Tenis, pe care el insusi a infiintat-o in urma cu ceva vreme.

Imediat locul s-a umplut cu coroane de flori albe, semn de pretuire din partea celor care l-au iubit. Impietriti de durere, cei 4 copii ai fostului edil au adus cele mai mari coroane de flori.
Ii simt deja lipsa celui care i-a iubit enorm.

Dumitru Sechelariu a fost operat pe 5 februarie la Spitalul Floreasca din Capitala, unde fusese internat din 2 februarie. Avea probleme la coloana vertebrala. La scurt timp dupa interventia chirurgicala Sechelariu a intrat in coma. A fost resuscitat insa starea sa a ramas in continuare grava.

Ca sa il salveze familia a ales sa il interneze ca o clinica din Viena.
Medicii insa nu au mai putut face nimic. Sechelariu a murit sambata, la varsta de 54 de ani.

El traia intr-o casa luxoasa, la iesirea din orasul Bacau. Langa vila isi construise un parc de joaca si un lac, unde obisnuia sa pescuiasca.

Dumitru Sechelariu a avut o viata publica si privata tumultoasa. A divortat si s-a recasatorit de 3 ori. Cu cea de-a doua nevasta a avut un baiat iar cu cea de-a treia trei fete.
Dimitru Sechelariu a construit foarte multi bani pentru a-i construi o pista de karting fiului sau, care viseaza sa ajunga pilot de Formula 1.

A facut mai multe credite ca sa ii indeplineasca dorinta. Cele 3 fiice ale sale sunt si ele pasionate de sport.

Iubesc tenisul, iar periodic Sechelariu le organiza turnee si competitii. De altfel, el a fost si cel care a infiintat echipa de fotbal FCM Bacau, pe vremea cand era primar al orasului.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.