Îl recunoști? Astăzi este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia. A făcut furori în serialul „Mă numesc Zuleyha”

Author: Amalia Georgescu

Așa arăta în copilărie unul dintre actorii serialului „Mă numesc Zuleyha”

Sursa: instagram Ugur Gunes

Fotografiile din copilăria vedetelor sunt foarte apreciate de prietenii virtuali ai acestora, astfel că reușesc să strângă un număr impresionant de aprecieri. Iată ce actor din serialul „Mă numesc Zuleyha” a postat pe instagram o fotografie realizată în urmă cu aproximativ 30 de ani.

Unul dintre actorii serialului „Mă numesc Zuleyha” și-a luat prin surprindere prietenii de pe instagram după ce a postat în mediul online o fotografie din copilărie. Iată despre ce actor este vorba și cât de mult s-a schimbat odată cu trecerea anilor.

Ugur Gunes din „Mă numesc Zuleyha”, surpriză pentru prietenii virtuali. Cum arăta în copilărie?

Ugur Gunes este actorul turc care a reușit să își impresioneze prietenii virtuali cu cea mai recentă fotografie postată pe instagram, la story.

Actorul care a jucat în serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha” a alăturat două fotografii, una realizată în urmă cu aproape 30 de ani, iar cea de-a doua de la filmările pentru proiectul în care este implicat în prezent. Astfel, prin acest colaj de tipul celor „Before and After”, Ugur Gunes a dorit să le arate prietenilor de pe instagram cât de mult s-a schimbat de-a lungul anilor, dar și ce asemănări există între cele două fotografii realizate la o distanță de aproape 30 de ani.

În vârstă de 34 de ani, Ugur Gunes a postat o imagine pe instagram realizată, cel mai probabil, la o vârstă fragedă, aproximativ 4-5 ani. Din imagine se poate observa cu ușurință că privirea actorului a rămas neschimbată, la fel și zâmbetul acestuia.

Actorul a postat imaginea pe instagram, la story, acesta fiind urmărit în mediul online de 607 mii de urmăritori. 

Citeste si: Hande Soral, prima vacanță în trei! Iată cum a fost surprinsă actrița la aproape două luni de când a devenit mamă! Iată ce destinație spectaculoasă de vacanță au ales!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce rol a interpretat Ugur Gunes în serialul „Mă numesc Zuleyha” și de ce a decis să renunțe la acest proiect? 

Telespectatorii Kanal D l-au putut urmări pe actorul Ugur Gunes în serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”, producție care se bucură de mare succes, în prezent fiind difuzat la Kanal D sezonul cu numărul 4. Ugur Gunes a dat viață personajului Yılmaz Akkaya în acest serial turcesc, el fiind bărbatul de care Zuleyha, protagonista poveștii, s-a îndrăgostit nebunește.

Cu toate că rolul pe care l-a jucat în „Mă numesc Zuleyha” era unul principal, Ugur Gunes a luat decizia de a se retrage din acest proiect, astfel că personajul acestuia a fost scos din poveste.

Ugur Gunes nu a vrut să vorbească despre motivele care l-au determinat să părăsească distribuția serialului, însă au apărut zvonuri că ar fi existat unele neînțelegeri pe platourile de filmare. Ulterior, Ugur Gunes a decis să se implice în alte proiecte din punct de vedere profesional.

Ugur Gunes are 34 de ani, este născut pe 10 noiembrie 1987 și este unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia.

Acesta și-a făcut debutul în televiziune în anul 2011, atunci când a jucat în Yeniden Başla. 

Citeste si: Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare fizică uluitoare după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent celebrul actor Bülent Polat!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.