Îl recunoști? Băiețelul din imagine a devenit unul dintre cei mai apreciați artiști din România: ”Aceiași ochișori”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 26 dec 2023, 17:23

Cum arăta Jador în copilărie

Sursa: Instagram- Jador Adevărat

Jador, imagine rară din copilărie. Manelistul a postat o fotografie de pe vremea când era doar un băiețel. Unele trăsături au rămas neschimbate.

Jador a postat pe platformele de socializare o imagine din perioada copilăriei. Fanii artistului au observat că trăsăturile sale au rămas neschimbate.

Imagine rară cu Jador din copilărie

La 27 de ani, Jador a împărtășit o imagine din perioada copilăriei pe platformele de socializare. Analizând fotografia, artistul a observat cu uimire asemănarea dintre el în copilărie și versiunea sa adultă.

Artistul a postat fotografia cu ocazia celebrării Crăciunului, semn că Jador a fost copleșit de nostalgia sărbătorilor de odinioară.

Citește și: „Am ieșit la întâlnire” Jador iubește din nou, după despărțirea de Alexandra Hoder. Vedeta și-a surprins fanii cu ultima sa postare

Față rotundă, aceiași ochi și același nas. Acestea sunt asemănările observate între Jador din copilărie și Jador de acum.

Și artistul este convins de această asemănare, remarcând faptul că are ” aceeași ochișori”. În această imagine, copilul Jador, cunoscut și sub numele său real Remus Ionuț Dumitrache, poartă un pulover cu un model specific epocii și o cămașă sub pulover. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Este un copil modest. Nu știu, pentru mine e copilul ăla cu sapa, cu coasa, cu căruța. El așa a fost crescut. Mie nu-mi place ce face el, a terminat Academia de Studii Economice și masterul. Aș fi vrut să meargă mai departe, dar din păcate a intervenit pasiunea asta pe care o are el pentru muzică, de când era copil, și a ales alt drum. Dar e alegerea lui, e decizia lui și îl susțin în tot ceea ce face.

Dar din păcate nu-i ascult muzica. Eu sunt pocăită și nu ascult muzica lui. Dar apreciez ceea ce face. Cânta acasă de când era mic”, a dezvăluit mama lui Jador, în cadrul unei emisiuni TV, referitor la copilăria artistului.

Jador le-a transmis fanilor să se roage pentru el

Jador își petrece sărbătorile de iarnă în compania familiei sale, dat fiind faptul că urmează să plece în Republica Dominicană pentru a lua parte la o emisiune concurs.

Artistul le-a cerut fanilor săi să se roage pentru el și să-i fie alături cu gândul.

Citește și: Ella Tina de la ”Puterea Dragostei” îl pune la punct pe Jador: ”El nu m-a ajutat niciodată” Cine este noul bărbat din viața brunetei

Artistul a postat un video în care își strânge mama în brațe, aceasta fiind extrem de emoționată și de îngrijorată în legătură cu plecarea fiului său.

 „Ascultați-mă ce vă spun. Dacă nu vă rugați pentru mine, pocăiților, la emisiune să mă ajute Dumnezeu să mi se descopere, să vă rugați pentru mine să-mi vorbească prima oară. După să mă poarte de sănătate pe acolo. Dacă nu vă rugați, fiți atenți, să nu mai ascultați muzică.”,  a spus Jador, într-un video postat pe contul său de Instagram.

Jador s-a gândit și la fanii lui, așa că a scos cât mai multe piese astfel încât aceștia să nu-i simtă lipsa. Deși și-a anunțat retragerea din muzică la sfârșitul acestui an, se pare că retragerea va fi una temporară cât acesta va fi plecat din țară.