IL VREA LA PUSCARIE! Sotia uneia dintre victimele lui Serban Huidu contesta sentina data de judecatori

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 20:05

Elena Balog, sotia soferului masinii care a fost izbita din plin de bolidul lui Serban Huidu, in ziua fatidica de 16 octombrie 2011, nu accepta sentinta stabilita de Instanta.

In urma cu mai bine de un an, cunoscutul realizator TV, Serban Huidu a depasit linia continua la volanul bolidului in care se afla si a izbit din plin o masina Dacia Logan. In aceasta se afla soferul si inca alti doi pasageri. In urma impactului soferul Daciei Logan si inca un pasager au murit pe loc, iar in dimineata urmatoare a decedat si cea de-a treia victima.

Autoturismul Dacia Logan in care se aflau trei persoane, Stefan Lungu Balog, Magda Draghici si Ioan Garbis, s-a rotit de doua ori in aer in urma impactului cu masina de teren condusa
de fostul realizator TV, apoi a cazut pe carosabil. Serban Huidu si-a recunoscut vinovatia si a cerut clementa. S-a oferit sa-i plateasca vaduvei Elena Balog o suma in fiecare luna, echivalentul salariului pe care il castiga victima Stefan Lungu Balog. 

In platoul" WOWbiz", Elena Balog a povestit ca nu se poate impaca nici acum cu gandul ca sotul ei a murit." M-au anuntat jurnalistii ca sotul meu a murit.
Am trait un soc
", a declarat vaduva. Sanctiunea data de instanta in acest caz a nemultumit-o pe Elena Balog. Sotia victimei il vrea pe Serban Huidu la inchisoare.

Vaduva a marturisit ca nu isi poate reveni din depresie si nimic nu o poate consola. A refuzat compensatia financiara oferita de Serban Huidu si avocatii sai si isi doreste ca instanta sa il condamne la inchisoare." Pentru mine este un criminal pentru ca mi-a omorat sotul intr-o clipa".


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/sotie-1-bc1789fa00ae266086736981319c9ee4.JPG
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/sotie-2-064951ed32f21f36e74e68e68bb1e7cf.JPG
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/sotie-3-6da825151f09dadea6e921476b654708.JPG

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.