Ilan, iubitul Alinei Craciun:"Planurile noastre de a forma o familie nu s-au schimbat" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:32

Ilan, actualul iubit al fostei sotii a lui Jorge a declarat ca acesta nu reprezinta nicio amenintare pentru relatia lui cu Alina.

Alina a suferit foarte mult in urma divortului de Jorge. Blonda a fos tranita dupa ce a aflat ca a fost inselata si a plans zile in sir dupa despartirea de el. Se pare ca si acum Jorge ii aduce neplaceri. Cantaretul este motiv de cearta intre ea si noul ei iubit, Ilan. Cel putin asa sustin niste martori care au asistat la o discutie aprinsa intre ei. Totul s-a rfi intamplat in avion, la intoarcerea din Turcia spre Romania.
Cei doi au fost contactati telefonic si au negat ca s-ar fi certat in avion. Mai mult, Ilan a fost amuzat de situatie. Discutam niste aspecte si nicidecum nu a ridicat nimeni vocea. Ilan nu a ridicat niciodata vocea la mine, daramite intr-un avion. P lanurile noastre de a forma o familie in viitor nu s-au schimbat si nu se vor schimba in viitor. Nu ma plictisesc cu Ilan

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.