Ile de la Puterea Dragostei isi creste singura surorile de 17 ani, la Londra! Ile de la Puterea Dragostei, sezon 4 are o poveste de viata emotionanta

Cine e Ile de la Puterea Dragostei, sezonul 4

Marinela Ileana Bocretaș locuieste High Wycombe – Londra, dar s-a născut în Cluj. Este de profesie hair stylist. Ile de la Puterea Dragostei, sezonul 4, are o poveste de viață foarte tristă, fiind dusă la un centru de plasament de la vârsta de 7 ani. Tatăl ei biologic a decedat când ea avea 15 ani. Mama trăiește, cu care concurenta ține totuși legătura. In Anglia locuiește alături de surorile ei, pe care le-a luat de la centrul de plasament pentru a le oferi o viață mai bună. Cele mai mici surori ale lui Ile de la Puterea Dragostei, doua gemene, au 17 ani.

Ultima ei relație a tinut „doar câteva luni”, dar a fost o dragoste intensă. S-au iubit cu pasiune, însă etapa vieții în care s-au intâlnit nu a fost propice relației lor. Povestea a ajuns la final de curând, in iulie.

Ile isi doreste un partener de viață puternic, care să nu se lase influențat de cei din jur.

Cati ani are Ile de la Puterea Dragostei, sezonul 4

Ile de la Puterea Dragostei, sezonul 4 s-a nascut pe 26 mai 1997 si are 24 de ani. Este nascuta in zodia Taur

Fotografii cu Ile de la Puterea Dragostei, sezonul 4

Vot Puterea Dragostei, sezonul 4. Cum sa o votezi pe Ile la Puterea Dragostei in sezonul 4

O poti vota pe Ile de la Puterea Dragostei in timpul perioadelor de vot, anuntate in timpul emisiunii, exclusiv pe site-ul dedicat emisiunii, https://www.putereadragostei.ro.
Zilnic, vei putea acorda pentru Ile de la Puterea Dragostei cate un vot la cele doua sectiuni:

- „Votati-va concurentul favorit!”
- „Cine crezi ca trebuie sa plece din casa Puterea Dragostei?”

Gasesti tot regulamentul de vot pentru Puterea Dragostei, sezonul 4, la adresa https://www.putereadragostei.ro

Despre Puterea Dragostei, sezonul 4

"Puterea Dragostei" e cel mai urmarit reality show matrimonial din Romania, bazat pe formatul international "Power of Love". Doua grupuri, unul al fetelor si altul al baietilor, locuiesc intr-o casa in care sunt urmariti permanent, cu scopul de a-si gasi iubirea adevarata. Baietii si fetele locuiesc separat si se intalnesc, cu diverite ocazii, in fata camerelor de filmare. 

Citeste si: Cine e Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4

Citeste si: Cine e Adelina de la Puterea Dragostei, sezonul 4

Un rol foarte important il au telespectatorii, care isi pot vota favoritii. Saptamanal, concurentul de la Puterea Dragostei, barbat sau femeie, care obține cele mai multe voturi din partea publicului va primi un premiu în bani, în valoare de 1.500 de euro. 

Eliminarile au loc in fiecare saptamana iar in decizie sunt implicati atat concurentii de la Puterea Dragostei, care fac nominalizari pentru eliminare, cat si telespectatorii, care voteaza concurentul despre care cred ca ar trebui sa plece de la Puterea Dragostei, sezonul 4.

Reality-ul show-ul matrimonial „Puterea Dragostei” continuă cu cel de-al patrulea sezon, ce va avea premiera luni, 6 septembrie. Emisiunea care a captat atenția a milioane de telespectatori din întreaga țară și a creat adevărate comunități de fani în social media, va putea  fi urmărită în continuare de luni până vineri, în intervalele 11:00 -12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00 -18:00 și 19:00-20:00.