Florea Ileana are 34 de ani, e din Craiova și este educatoare.

Atunci când nu se ocupă de cei mici, la grădiniță, Ileana se dedică acțiunilor de voluntariat pentru copii diagnosticați cu afecțiuni oncologice din cadrul spitalelor Fundeni și Marie Curie. Aceasta participă la “Insula de 1 milion” hotărâtă să câștige, cel mai mare vis al său fiind acela de a alina suferința micuților din spitalul Marie Curie. Tânăra speră să facă acest lucru donând banii câștigați în această aventură extraordinară din viața sa.

Cine e Ileana de la "Insula de 1 milion"

Florea Ileana provine din Craiova, Dolj, este o educatoare pasionată și o scriitoare talentată, care se pregătește să pășească pe "Insula de 1 Milion" cu determinarea de a aduce o schimbare în viețile copiilor aflați în suferință.

La vârsta de 34 de ani, Ileana emană bunătate și determinare și poartă cu ea o energie pozitivă și o viziune clară în competiție. Cu o înălțime de 1,63 și o greutate de 50 kg, Ileana nu se lasă intimidată de provocări și este hotărâtă să lupte pentru cauza ei.

Citește și: Cine este Ileana Florea, concurenta emisiunii "Insula de 1 Milion": A publicat o carte și este voluntar la două spitale din București

De ce a ales Ileana să participe la "Insula de 1 Milion"

Ceea ce o diferențiază pe Ileana în acest show este pasiunea sa pentru ajutorarea copiilor bolnavi. Sensibilitatea ei față de suferința acestor copii este palpabilă, iar dorința ei de a face o schimbare în viața lor este una profundă. Cu o carte publicată despre această temă delicată, intitulată "Despre copii bolnavi și iubirea de ei", Ileana a demonstrat deja angajamentul ei față de această cauză nobilă. 

Citește și: Al doilea val de concurenți anunțați la “Insula de 1 milion”, reality-ul de aventură care va începe pe 16 martie, la Kanal D

În ceea ce privește competiția "Insula de 1 Milion", Ileana este hotărâtă să lupte pentru cauza ei. Dorința sa de a câștiga nu este doar pentru sine, ci și pentru a putea dona bani spitalului Marie Curie. Cu un caracter puternic și o mentalitate de învingător, Ileana nu se teme de provocări și este hotărâtă să facă tot ceea ce îi stă în putință pentru a-și atinge scopul.