Ileana Badiu a facut declaratii in exclusivitate, la "Teo Show" despre nunta Andreei Berecleanu! Iata ce marturisiri a facut aceasta despre experienta de nasa a cuplului

Editor Web: Iurie Safonov Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mar 2017, 15:08

Vedeta a povestit cum s-a simtit in calitate de nasa si a dezvaluit cateva detalii inedite de la fericitul eveniment.

Ileana Badiu a marturisit ca a avut mari emotii, deoarece s-au aflat la prima experienta de o asemenea anvergura. Aceasta a subliniat ca toata lumea a fost emotioanta si a astepatat cu nerabdare marele eveniment.

Desi pregatirile au inceput cu mult timp inainte, Andreea si sotul ei au fost extrem de emotionati si preocupati ca totul sa iasa asa cum au planuit.

"Andreea si-a dorit ca toate doamnele sa poarte rochii lungi pentru ca a fost o nunta foarte eleganta! Toata familia a participat activ la aceasta nunta. Andreea e mult mai frumoasa decat la televizor! Toate decoratiunile cu fructe si flori de toamna au fost ideea Andreei!", a spus Ileana.

Iata ce alte detalii inedite a mai dezvaluit Ileana despre nunta Andreei Berecleanu si cum a decis sa isi faca bunica celebra la venerabila varsta de 93 de ani:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.