Ileana Badiu, regimul care i-a injumatatit varsta: "Dupa o vacanta ma ingrasam 8 kilograme"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:56

Ileana Badiu a avut probleme cu greutatea, insa in timp a invatat ce trebuie sa faca pentru o silueta perfecta.

 

Ileana Badiu, regimul care i-a injumatatit varsta: "Dupa o vacanta ma ingrasam 8 kilograme"
Ileana Badiu a avut probleme cu greutatea, insa in timp a invatat ce trebuie sa faca pentru o silueta perfecta. In urma cu cativa ani se confrunta cu oscilatii de greutate, dar si-a "educat" organismul.
"Am experimentat pe pielea mea toate variantele posibile, toate pastilele de slabit miraculoase de la noi si de la altii", a spus Ileana la WOWbiz.
"La mine functioneaza doar efortul. Evit carbohidratii. Pot sa rezist la prajituri, dar nu pot sa ma abtin cand vine vorba de paine proaspata", a declarat ea.
Ea a recunoscut ca i-a fost foarte greu sa slabeasca si a fost chiar si in depresie din cauza greutatii. "Am avut oscilatii mari de greutate. Dupa o vacanta de zece zile puteam sa ma intorc si cu opt kilograme in plus.
Asta pentru ca in adolescenta m-am privat de calorii, cand organismul e in crestere, in dezvoltare. Era o moda, nu se stia de nutritionisti, de cure de detoxifiere", a spus Ileana Badiu.
"Eu cand mancam ca un om normal, ma ingrasam. Am avut si probleme hepatice din cauza toxinelor", a dezvaluit ea.
Ileana Badiu le-a explicat Adelinei si lui Madalin Ionescu cum isi detoxifica organismul la clinica din Turcia la care au ales sa mearga tot mai multi romani.

In urma cu cativa ani se confrunta cu oscilatii de greutate, dar si-a "educat" organismul.

" Am experimentat pe pielea mea toate variantele posibile, toate pastilele de slabit miraculoase de la noi si de la altii", a spus Ileana la WOWbiz.

" La mine functioneaza doar efortul. Evit carbohidratii. Pot sa rezist la prajituri, dar nu pot sa ma abtin cand vine vorba de paine proaspata", a declarat ea.



Ea a recunoscut ca i-a fost foarte greu sa slabeasca si a fost chiar si in depresie din cauza greutatii." Am avut oscilatii mari de greutate. Dupa o vacanta de zece zile puteam sa ma intorc si cu opt kilograme in plus. Asta pentru ca in adolescenta m-am privat de calorii, cand organismul e in crestere, in dezvoltare. Era o moda, nu se stia de nutritionisti, de cure de detoxifiere", a spus Ileana Badiu. 


" Eu cand mancam ca un om normal, ma ingrasam. Am avut si probleme hepatice din cauza toxinelor", a dezvaluit ea.

Ileana Badiu le-a explicat Adelinei si lui Madalin Ionescu cum isi detoxifica organismul la clinica din Turcia la care au ales sa mearga tot mai multi romani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Urmareste momentul video!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?