Ileana, sora lui Culiță Sterp, dezvăluiri emoționante din culisele vieții sale! Iată ce a mărturisit tânăra despre afecțiunea de care suferă! „Am fost la un doctor foarte bun în Madrid!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 11 dec 2023, 12:37

Ileana Sterp, mărturisiri inedite, in cadrul unui interviu de senzație

Sursa: Captură YouTube

Ileana Sterp, detalii tulburătoare despre afecțiunea de la nivelul ochilor, de care suferă! „Nu găsisem nicio rezolvare! Devenise o frustrare!” Iată ce i-au recomandat medicii din Spania.

Ileana Sterp este una dintre surorile lui Culiță Sterp și a devenit din ce în ce mai cunoscută în ultimii ani și în mediul online, unde are un canal de YouTube, cu peste 100.000 de urmăritori, pe care publică deseori clipuri de senzație în care apare alături de persoane dragi din familia și face multe dezvăluiri inedite.

Ileana Sterp, detalii tulburătoare despre afecțiunea de la nivelul ochilor, de care a suferit

De curând, Ileana Sterp a oferit un interviu de excepție, în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, unde a vorbit deschis despre familia sa, dar și despre problema de sănătate de la nivelul ochilor, prin care a trecut recent. Ileana a făcut câteva mai întâi mărturisiri uluitoare despre relația pe care o are în prezent cu tatăl ei. Aceasta a recunoscut faptul că părintele ei nu a fost niciodată apropiat de ea și de frații ei, ci a fost mereu o fire rece și poate cel mai dureros pentru ei a fost faptul că nu le-a spus

niciodată te iubesc. La polul opus a fost mereu mama Geta, care a încercat să substituie și lipsa de afecțiune a tatălui lor și s-a apropiat foarte mult de ei și de nepoții săi, pe care ii adoră.

„Ei au crescut într-o familie în care nu se spunea deloc «Te iubesc». Noi, cei patru frați am început să spunem treaba asta.

Cu tata nu aveam obiceiul ăsta, nu i-am spus niciodată «Te iubesc» și nici el nouă, dar noi și cu mama ne spunem foarte des, pentru că e foarte important! Da, cel mai important este să arăți, dar eu zic că e important și să spui!”, a mărturisit Ileana Sterp.

Citește și: Imagini de senzație de la ziua Ilenei Sterp! Cum și-a petrecut vedeta ziua de naștere și cine a lipsit de la petrecere

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Întrebată dacă și-a rezolvat problema de sănătate de la nivelul ochilor, Ileana a dezvăluit că a mers în Madrid, unde a consultat-o un medic renumit, care a decis că este imperios necesar să recurgă la o intervenție cu laser pentru a vindeca afecțiunea ei, însă si in prezent este nevoita sa mai meargă la câteva ședințe cu laser. 

„Am fost la un doctor foarte bun în Madrid și mi-a deschis ochii că să zic așa, pentru că fusesem înainte la mulți medici dermatologi și nu găsisem nicio rezolvare! Efectiv devenise o

frustrare! De ce nu se găsește o rezolvare! De ce nu mai trece odată! Și medicul de acolo mi-a zis că nu o să treacă cu nicio creme și că am nevoie de o intervenție cu laser! Și atunci am și fost la București, la prima ședința cu laser, dar va trebui să fac mai multe ședințe, fiind zona ochiului, fiind mai sensibilă! Trebuie să fac mai multe ședințe, deci voi veni la București mai des!(...)
Niciun doctor nu mi-a dat niciun diagnostic clar! Uite, ai problema asta! Se numește așa! Niciun doctor! Toți au zis: posibil să fie o eczema, posibil să fie dermatită! Ideea e că eu cumva am tratat la suprafață eczema respectivă, dar s-au mărit vasele vasculare și am rămas cu o roșeață foarte urâtă pe pleoapă, care doar cu laserul mai iese. Eu cred că am luat-o de la o piscină, acum doi ani și ceva, când am fost într-un concediu, că atunci mi-a apărut!”,
a spus Ileana Sterp.

Citește și: ''Nu am fost neapărat de acord!'' Motivul pentru care Ileana Sterp a acceptat să-și boteze copiii, deși ea este de altă religie

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.