Ileana Sterp a dezvăluit prenumele special ales pentru fiul ei! Iată ce mesaj emoționant a transmis fericita mămică pe contul ei de socializare! „Simt că pot muta munții din loc!”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 23 apr 2023, 16:25
video Foto(4)

Ileana Sterp a ales un prenume special pentru fiul ei! Iată ce dezvăluiri uluitoare a făcut fericita mămică! Câte kilograme a cântărit la naștere bebelușul ei! „A venit pe lume pe cale naturală”

Bucurie imensă în familia Sterp, după ce, sâmbătă, pe 22 aprilie, Ileana Sterp a adus pe lume cel de-al doilea copil. Ileana, sora lui Culita Sterp a devenit mama pentru a doua oară la scurt timp după ce sarcina a împlinit 40 de săptămâni. Fericită mămică a dovedit și de această dată un mare curaj deoarece a decis să nască natural, în ciuda faptului că bebelușul a cântărit mult, iar travaliul a fost unul destul de dificil.

Ileana Sterp a dezvăluit prenumele special ales pentru fiul ei! Iată ce mesaj emoționant a transmis fericita mămică pe contul ei de socializare

La scurtă vreme după naștere, Ileana a publicat câteva imagini inedite în care a anunțat că ea și soțul ei au și un băiețel minunat. A fost o surpriză chiar și pentru ei deoarece nu au vrut să afle sexului bebelușului până în ziua nașterii.

De curând, proaspăta mămică a postat un clip video în care apare ținându-și la piept fiul.

Citește și: Bucurie mare în familia Sterp, după ce Ileana a născut cel de-al doilea copil! Iată ce mesaje emoționante a primit fericita mămică din partea fraților ei și a mamei Geta! „Dumnezeu face minuni! Te-a ajutat să naști cu bine, un băiețel așa de mare”

Aflată încă în spital, unde se recuperează după naștere, Ileana Sterp a mai publicat astăzi câteva imagini însă și un scurt filmuleț în care și-a făcut apariția alături de fiul ei. Fericită mămică le-a transmis urmăritorilor săi din mediul online ce prenume special au ales ea și soțul ei pentru micuțul lor. Aceștia au decis că fiul lor să poarte prenumele Damir, care este de origine slavă și are o semnificație deosebită, însemnând "a dărui pace".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totodată, Ileana a dezvăluit și faptul că a ales să nască pe cale naturală, deși bebelușul a cântărit 4.600

grame și nașterea a fost destul de dificilă. Însă în prezent, această a depășit clipele grele și se bucură de minunea pe care o ține în brațe si care i-a adus împlinire sufleteasca.

„Dragostea mea, Aloman Damir! A venit pe lume pe cale naturală și a cântărit nici mai mult, nici mai puțin de 4,600 grame, cam mare aș spune! Sunt cea mai fericită mamă, simt că pot mută munții din loc!”, a

scris Ileana Sterp.

Citește și: Ileana Sterp a adus pe lume cel de-al doilea copil. Aceasta a aflat sexul bebelușului la naștere