Ileana Sterp a făcut totul public. Sora lui Culiță Sterp a arătat tuturor ce scrie pe diploma soțului ei, Daniel Aloman

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 oct 2022, 01:30

Ce meserie are, de fapt, sotul Ilenei Sterp

Sursa: Instagram

Ileana Sterp si sotul ei, Daniel Aloman au o casnicie cat se poate de fericita incununata cu venirea pe lume a Carlei.

Ileana Sterp, sora mai mare a lui Culita Sterp su sotul ei, Daniel Aloman traiesc o poveste de dragoste frumoasa din care a venit pe lume rodul iubirii, o minune de fetita pe nume Carla. Cei doi au muncit din rasputeri in ultima perioada pentru a putea sa se mute in noul apartament de 240 de metri patrati la care mucesc de cateva luni bune la amenajare.

Citeste si: Soțul Ilenei Sterp are o afacere profitabilă! Imagini în premieră cu vila de lux destinată turiștilor de care Ileana și Daniel se ocupă

Sotul Ilenei Sterp, Daniel Aloman, pasionat de dulgherie

Se stie ca sotul Ilenei este un barbat muncitor caruia ii place sa mestereasca si sa se ocupe indeaproape de tot ce inseamna lemnarie. Se pare ca sotul Ilenei Sterp este pasionat de dulgherie si face totul din placere avand o firma de cosntructii unde munceste alaturi de angajati ca un om normal.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult, se pare ca pasiunea sotului Ilenei Sterp este mostenita de la tatal lui care din pacate s-a stins in urma cu doi ani. Daniel a suferit mult de pe urma trecerii in nefiinta a tatalui sau, dovada stand si postarile de la acea vreme. "Tu nu îmi mai răspunzi, de când șantierele sunt goale fără tine, de când te văd în orice lucru. Orice încurcătura sau greutate aș fi întâmpinat, știam că mereu găsesc rezolvarea și răspunsul la tine.

Ai plecat prea repede, mult prea repede TATĂ. Eu sunt aici și cu mândrie duc mai departe ceea ce tu m-ai învățat, DULGHERIA. Îmi lipsești și mi-e dor de tine."

Citeste si: Ileana Sterp aruncă bomba! Culiță Sterp și-a cumpărat și el un penthouse. Primele imagini cu locuința cântărețului

Ileana Sterp si sotul ei, una din cele mai frumoase povesti de dragoste

Intrebata de fani ca ce lucreaza sotul ei, Ileana Sterp a raspuns fara rezerve ca cel care ii este alaturi in orice, este montator de acoperisuri avand si o diploma in acest sens. Mai mult, Ileana a fost foarte sincera cand a fost intrebata daca a avut un designer in ce priveste decorarea casei. Sora lui Culita Sterp a dezvaluit ca nu au avut un astfel de om, ci doar un consultant, in mare parte facand cam cum si-au propus cei doi soti sa arate interiorul casei lor in care s-au mutat de Sarbatori.

 

Taguri: