Ileana Sterp a mers a cincea oară la dermatolog, însă cu greu s-a abținut să nu plângă din cauza ultimului medic: "Cred că are probleme psihice, eram șocată!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 04 aug 2023, 01:20

Ileana Sterp, cu ochii in lacrimi

Sursa: Captura Instagram

Fiica cea mai a mamei Geta s-a confruntat cu o situatie cu care romanii aproape ca au devenit obisnuiti atunci cand merg la medic.

Desi de câteva săptămâni bune se chinuie să afle ce se întâmplă cu pleoapa, Ileana Sterp că mai tot romanul, cu cât aleargă din medic în medic, cu atât este băgată în ceata și mai mult și problema nici că îi trece. A urmat tot felul de tratamente însă în zadar. Este a cincea oara când sora lui Culita Sterp a apelat la un medic dermatolog și parca ultimul i-a pus capac.

Citeste si: Primele imagini cu Beni după ce o perioadă nu a mai știut nimeni de el. Cum l-a găsit Iancu Sterp în oraș într-o dimineață

Ileana Sterp, marcata de ce i s-a intamplat la medic

Ne mai suportând atitudinea medicului, Ileana s-a hotărât să povestească cu lux de amănunte ce i s-a întâmplat ultima data: "Știți vorba aia, te duci bou și vii vaca.

Am o stare și foarte nașpa, am plâns la omul asta la ușa...nu am întâlnit medic mai...sincer, îmi pare rău de el, cred care probleme psihice și cred că ar trebui să renunțe la meseria asta. Nu găseam ușa unde trebuia să intru și mă și învârtisem pe aici vreo cinci minute să caut loc de parcare, trecuseră doua minute, l-am sunat și l-am rugat să îmi spună clădirea. M-o luat foarte tare, din start.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ileana Sterp, cu ochii in lacrimi dupa ultima vizita la medicul dermatolog

Am ascultat indicațiile care veneau foarte tăioase și urate și într-un final am ajuns în fata clădirii unde trebuia să intru: "Bai, fata, tu știi să citești?! Nu stiu, m-o luat...nu sunt o fire emotiva să plângă repede, dar acum, îmi și vine să plâng, poate de la sarcina. A început să zbiere, să se răstească și mi-a zis că în 25 de ani nu mi s-o întâmplat așa ceva.

Atâta era de agitat și supărat că am îndrăznit să îl sun încât făcuse spume la gura, a continuat vreo 5 minute și nu înțelegeam ce am făcut grav, eram socata, să ieși pe un hol întreg să faci scandal și îmi închide ușa în bot și îmi zice că nu mă mai consulta, apoi îmi zice că mă consulta așa superficial." 

Vânzând prin ce trece, toate angajatele clinicii respective au sărit în apărarea Ilenei să o consoleze, mai ales după atitudinea medicului care până la urma a consultat-o și a trimis-o la chirurgie plastica.

Ileana a dezvăluit foarte supărată că într-adevăr trebuie să meargă să i se ia o proba pentru că nici până acum nu a reușit să primească un diagnostic clar asupra problemei de la ochi.

 

 

Taguri: