Ileana Sterp a povestit cum a decurs nașterea fiului ei: „A fost o naștere grea”. Cuvintele emoționante ale acesteia după marea întâlnire

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 apr 2023, 13:39

Ileana Sterp a născut în urmă cu o săptămână, pe 22 iulie, un băiat. După un travaliu de patru ore, mai puțin decât primul, fiica mamei Geta l-a adus pe lume pe cel mai nou membru al familiei.

Pe data de 22 aprilie, Ileana Sterp și-a adus pe lume cel de-al doilea copil. Știind că avea să primească multe întrebări despre naștere și vrând să aibă filmate momentele unice, fiica mamei Geta a decis să facă un vlog despre ziua în care Damir a venit pe lume.

Ileana Sterp a născut pe cale naturală un băiat de aproximativ 5 kg

Ileana Sterp a născut cu o zi mai târziu decât era termenul stabilit. Contracțiile au început încă de la primele ore ale dimineții, de la ora șase. După câteva ore, acestea începuseră să fie din ce în ce mai dese și mai dureroase, așa că și-a sunat imediat soțul.

Când se pregătea să plece spre spital, Carla, fiica ei de aproximativ doi ani, a înțeles ce se întâmplă.

„Când o plecat cu buni, mi-o pus mâna pe burtă și o zis « Afală », ca să mă duc să îl scot pe bebe afară. Parcă o știut și ea”.

Înainte de a pleca la spital, Ileana a terminat treaba pe care o mai avea prin casă și a plecat la soacra ei, unde o aștepta soțul ei, pentru o duce la spital.

Citește și: „Nu spun că așa e cel mai bine”. Decizia controversată luată de Ileana Sterp în ceea ce îl privește pe fiul ei, la doar o săptămână de la naștere

„Îs foarte relaxată. Doamne, ajută să fie totul bine, așa cum îmi doresc eu, să nasc natural. Doamne, te rog să îmi ajuți! Emoțiile alea mari, cu siguranță, or să fie înainte să nasc.

Eu sunt foarte optimistă și relaxată de obicei”.

La puțin timp după ora 14:00, Ileana și soțul ei au plecat spre spital. Cei doi au aflat sexul bebelușului abia la naștere. Întrebat ce vrea să fie, Daniel Aloman a spus: „Nu știu, orice. Să fie sănătoși”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ileana Sterp a avut parte de amintiri frumoase la naștere

În așteptarea venirii celui de-al doilea copil, Ileana Sterp a fost internată în același salon în care s-a aflat și când a născut-o  pe Carla.

„Sunt în același salon și în același pat și cu aceeași îmbrăcăminte cu care am fost și când am născut-o pe Carla.

Ce amintiri!”. Travaliul a fost unul greu, dar care a durat doar patru ore, mult mai puțin spre deosebire de primul. În cele din urmă, momentul mult așteptat a venit.

„Doamne, n-am cuvinte! A fost o naștere grea, nu există naștere ușoară, dar rapidă. Dumnezeu așa o fost de bun și mi-o scurtat suferința și o trecut totul cu bine. Acum, minunea lui mama a mâncat sân, lapte.

Citește și: Culiță Sterp și mama Geta l-au văzut pentru prima dată pe nepot. Ileana Sterp și Damir, fiul ei, au fost în centrul atenției

Eu sunt foarte, foarte bine. Le-am spus și asistentelor că am o stare de simt că pot să mut munții. Am o fericire interioară care îmi dă o energie aparte”, a mai spus Ileana Sterp pe YouTube.