Ileana Sterp a povestit totul despre accidentul de mașină în care a fost implicată: "M-am lovit cu burta de volan"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 nov 2022, 10:46
Ileana Sterp a facut accident de masina, sarcinata fiind cu Carla
Sursa: Instagram

Sora lui Culita Sterp a povestit un episod destul de dificil din viata ei, mai ales ca era si insarcinata cu primul sau copil, Carla.

Familia Sterp trece printr-o perioada dificila după accidentul provocat de Culita, artistul fiind la domiciliu sub control judiciar timp de 60 de zile. Întreagă familie este alaturi de el, însă sunt conștienți de gravitatea faptelor sale și chiar au precizat că în aceasta situație, justiția se vă pronunță, însă nu și-ar dori că de fiecare data unii internauți și nu numai, să arunce cu noroi și să îl critice pentru că până la urma nimeni nu este scutit de greșeli, fiecare având păcatele noastre, după cum spunea mama Geta într-un mesaj luat din Biblie și publicat pe o rețea de socializare.

Și că să dovedească că și ea la rândul ei a greșit, Ileana a povestit ce i s-a întâmplat când se întorcea de la locul de munca, respectiv de la coafor, însărcinată fiind cu Carla.

Ileana Sterp: "M-am lovit cu burta de volan"

Citește și: Cum se simte acum șoferul accidentat de către Culita Sterp în centrul orașului Cluj-Napoca! Familia artistului face primele precizări

"Țin minte că plecasem să vin înapoi la Sebeș și mergeam pe drumul cu prioritate și deodata de pe o străduță îmi ieși în cale o mașină care nu s-a asigurat deloc. Erau doua domnișoare în mașină și ne-am ciocnit. Pur și simplu mi-a tăiat calea. A fost urat, însă Slava Domnului că nu au fost victime, nu ne-am lovit, sperietura a fost destul de mare.

Ce vreau să spun prin asta e că nu am făcut tam-tam, mă durea burta pentru că am dat cu ea de volan și domnișoară și-a cerut scuze, am încercat să o înțeleg. Am întrebat-o de ce nu te asiguri și asta este referitor la un mesaj pe care l-am primit și care zicea că daca eram eu la volanul Loganului, ce scandal făceam...Nu am făcut scandal și nu am venit să denigrez pe nimeni, am considerat un moment de greșeală, un moment de neatenție.
Sunt cazuri diferite, dar așa că un exemplu, tare e bine să ne înțelegem că oamenii intre noi"
, a precizat Ileana Sterp pe o rețea de socializare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Mama Geta, mesaj cutremurător pe TiKTok după accidentul provocat de fiul ei, Culiță Sterp: "Nu a fugit nimeni nicăieri!"

Culita Sterp a mers la Politie pentru a da cu subsemnatul

În acest moment, Culita Sterp a fost nevoit să meargă la Politia din Hațeg pentru a da cu subsemnatul. În acest context, anchetatorii au decis că artistul Culiță trebuie să se prezinte în fața polițiștilor săptămânal pentru a da cu subsemnatul, iar astăzi, a fost așteptat să apară la sediul Poliției din Hațeg, acolo

unde cântărețul are domiciliul.Acum, rămâne de văzut dacă mai este nevoie ca tânăra, care se afla în mașină cu Culiță la momentul accidentului, să fie audiată, vinovăția acestuia fiind deja dovedită prin alte mijloace.