Ileana Sterp aruncă bomba! Culiță Sterp și-a cumpărat și el un penthouse. Primele imagini cu locuința cântărețului

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 ian 2022, 10:45

Culita Sterp si-a cumparat si el un penthouse

Sursa: Captură YouTube

Ileana Sterp nu a mai avut rabdare si a aratat primele imagini cu locuinta in care se va muta Culita Sterp cu familia lui.

Ileana Sterp a aratat internautilor primele imagini cu locuinta unde se va muta in curand Culita Sterp cu sotia si copilul sau. Sora lui Culita a mai dezvaluit in premiera ca fratele ei va locui foarte aproape de ea, la cateva scari dinstanta fiind in acelasi complex rezidential. 

Citeste si: Ileana Sterp a făcut totul public. Sora lui Culiță Sterp a arătat tuturor ce scrie pe diploma soțului ei, Daniel Aloman

Culita Sterp si-a cumparat si el penthouse. Primele imagini cu locuinta cantaretului

Ileana Sterp si sotul ei, Daniel Aloman sau Dani cum il alinta ea, deja s-au mutat in casa noua, iar tanara mamica a si facut turul locuintei aratandu-le fanilor cum arata totul. Ileana a mai lasat sa se vada si munca enorma pe care cei doi soti au depus-o la noua resedinta. Daniel s-a ocupat indeaproape de tot ce inseamna detaliile de interior muncind cot la cot cu cei pe care i-a angajat.

Mai mult, la prima vedere, multi fani ai familiei Sterp au crezut ca Ileana s-a mutat intr-o casa si nu apartament, insa ea a explicat ca apartamentul este pe doua nivele, avand si etaj, exact ceea ce se numeste penthouse.  Vreau să vă arat o mica parte din noua noastră locuință.  Suntem pe ultima suta de metri și se finalizează lucrările cu mobilierul și se fac ultimele retușuri, noi speram să fie gata de Crăciun.
N-o să vă arat chiar tot, încă se lucrează la scările de la mansarda. Aici avem o terasa mare și faina. Aici a făcut soțul un acoperiș. Era descoperita total. Într-adevăr, arata că o casa dar este un apartament cu doua nivele, are 240 de metri pătrați și o să vi-l arat integral când o să fie gata, spunea in urma cu o luna sora lui Culita Sterp.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ileana Sterp s-a mutat deja in noua locuinta alaturi de familia ei

Citeste si: Din ce face bani, de fapt, Culiță Sterp! Cântărețul s-ar putea lăsa lejer de cântări la cât a ajuns să câștige

Mai mult, cand totul a fost gata, Ileana a organizat cina de Craciun la noua locuinta unde a venit fara exceptie intreaga familie Sterp unde au petrecut, au mancat si au desfacut cadourile.

Inca de cand facea curatenie si o amenaja, Ileana a declarat ca isi dorea foarte mult ca intreaga familie sa se reuneasca la ei acasa.

Faptul ca si Culita Sterp va locui aproape de ea este o mare bucurie pentru ca cei doi frati sunt de nedespartit, iar Ileana se intelege foarte bine cu sotia cantaretului, fiind ca doua surori.