Ileana Sterp, criticată că își hrănește copilul total nesănătos: "Nu avea fata niciun an și mânca bomboane la greu"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 03 aug 2023, 00:45

Ileana Sterp, critici dure din partea unei mamici

Sursa: Instagram

Sora lui Culita Sterp este mama unei superbe fetite pe nume Carla pe care toata familia o adora.

Ileana Sterp vă deveni în curând mama de doi, iar soțul ei, Dani, spera că vă avea și un băiețel. Momentan cei doi nu au dezvăluit sexul bebelușului, însă frumoasa fiica a mamei Geta își petrece aproape tot timpul având grija de Carla, fiica celor doi pe care o răsfață din tot sufletul.

Ileana Sterp, criticata de o mamica: "O văd pe Carla mâncând numai prostii"

Citeste si: Primele imagini cu Beni după ce o perioadă nu a mai știut nimeni de el. Cum l-a găsit Iancu Sterp în oraș într-o dimineață

Ileana nu s-a sfiit niciodată să publice pe rețelele de socializare imagini din intimitatea casei sale și să arate cum decurg zilele în sânul familiei și ce treburi au de făcut. Fanii de pe rețelele de socializare îi admira curajul de a posta întotdeauna un conținut real, needitat pentru a da bine la camera, iar asta nu poate decât să o bucure pe fiica mamei Geta.

Însă, că de fiecare data, se găsesc și urmăritori care îi critica anumite decizii cum este și cea în care Ileana a fost certata de o mămică pentru faptul că îi da dulciuri Carlei: "În general, îmi place de tine pentru că ești plina de viață, dar în toate story-urile o văd pe Carla mâncând numai prostii, dulciuri la grămadă și demult, încă. Adică, nu avea fata un an și manca dulciuri la greu.
Sfatul meu de mămică este să nu îi mai dai atâtea dulciuri pentru că zaharul nu este sănătos nici la adulți și nici la copii. Și peste câțiva ani ne întrebam de ce sunt bolnavi copiii noștri. Toate pleacă de la alimentație. Iar organizația Mondiala de Sănătate nu recomanda nici sarea adăugată în mâncare până la vârstă de doi ani
, a ținut să precizeze respectiva mămică.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ileana Sterp, retete de mancare pentru copii

În general, părinții tind să își răsfețe copiii și să le facă pe plac, însă, cu siguranță Ileana este o mămică responsabila și nu și-ar pune sănătatea fiicei sale în pericol, dovada că de cele mai multe ori le oferă mămicilor rețete sănătoase de mâncare pentru bebeluși, de la supe la deserturi pregătite toate acasă.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ileana Sterp (@sterpileana)

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.