Ileana Sterp, dezvăluiri despre stilul ei de viață: „Fiecare zi trebuie trăită ca și când ar fi ultima”

Author: Diana Ghita

Ce a dezvăluit Ileana Sterp

Sursa: Instagram

Ileana Sterp este una dintre surorile celebrului cântăreț Culiță Sterp. Aceasta, la rândul ei, este o persoană foarte cunoscută în mediul online.

Ileana este una dintre fetele familiei Sterp. Aceasta și-a câștigat popularitatea pe rețelele sociale postând diverse materiale în care împărtășește cu fanii ei păreri despre multiple subiecte, într-un mod foarte transparent și cu o mare deschidere.

Cum se relaxează Ileana Sterp

Ileana Sterp este mama a doi copii, o fetiță pe nume Carla și un mic băiețel de câteva luni, numit Damir.

Aceasta se ocupă intens de creșterea celor doi copii, însă, uneori, aceasta are nevoie și de momente de respiro.

Norocul femeii este că are un soț înțelegător, care se implică, și el, în rolul de părinte. Acesta petrece timp cu cei mici, permițându-i Ileanei să mai ia pauze de la activitățile de mamă și de gospodină.

Citește și: „Nu pot să mă abțin”. Ileana Sterp a recunoscut totul! Ce dezvăluire a făcut sora lui Culiță Sterp

Astfel, deconectându-se de la rutina ei, vedeta a avut la dispoziție puțin timp pentru a reflecta asupra sensului fericirii. Fiind o persoană foarte activă pe rețelele de socializare, aceasta a împărtășit câteva minute din acest moment și cu urmăritorii ei. Aceasta le-a dezvăluit celor din online că, pentru ea, fericirea se află în lucruri mărunte.

„Mi-am făcut un ceai fierbinte, am ieșit pe terasă și stau 10 minute să mă relaxez cât Dani se plimbă cu copiii.

(...) Fericirea chiar stă în lucruri mici, despre asta voiam să vorbesc cu voi și să vă zic că da, fericirea chiar stă în 10 minute de stat cu tine, să-ți bei băutura preferată și să savurezi ceva dulce.”,  a explicat Ileana Sterp, pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, și-a surprins urmăritorii cu o postare inedită: „Sunt foarte fericită”

Stilul de viață al Ileanei Sterp

Venind vorba de dulciuri, vedeta a spus, în urmă cu ceva timp, că ține dietă și că trebuie să fie foarte atentă la ceea ce mănâncă. Cu toate acestea, cea mai mare slăbiciune a ei are legătură directă cu dulciurile, de la care nu se poate abține prea mult timp. Însă, în acest sens, Ileana se controlează și nu face exces de zahăr.

„Poate mă înțelegeți, poate nu, dar, de când sunt la dietă, tânjesc după un moment de relaxare și de gustat ceva dulce.”,  a mărturisit sora lui Culiță Sterp.

Nu în ultimul rând, aceasta a ținut să le împărtășească internauților și o lecție de viață pe care a deprins-o și a aprofundat-o. Conform spuselor ei, orice om are parte de zile care aduc, odată cu ele, diferite întâmplări și experiențe.

Dar, în ciuda acestor lucruri, fiecare zi din viață trebuie prețuită.

„Fiecare zi vine cu încercările și greutățile ei. Fiecare zi e diferită. Fiecare zi ne surprinde plăcut sau neplăcut sau ambele la un loc. Fiecare zi e o provocare. Fiecare zi trebuie trăită ca și când ar fi ultima. Fiecare zi e o binecuvântare. Fiecare zi e un dar.”,  a adăugat Ileana Sterp.

Citește și: Culiță și Iancu Sterp, întâmplare de neuitat: „Iancu i-a prins pe hoții care m-au furat!”. Ce li s-a întâmplat celor doi frați