Ileana Sterp, dezvăluiri dureroase din sânul familiei: „Tata nu ne-a spus niciodată te iubesc” Sora lui Culiță mai are o speranță acum, de sărbători

Author: Laura Macovei
Actualizat: 09 dec 2023, 10:49

Ileana Sterp, dezvăluiri dureroase din sânul familiei: „Tata nu ne-a spus niciodată te iubesc”

Sursa: Captură YouTube

Familia Sterp e una numeroasă și extrem de îndrăgită de români, dar puțini știu că mama Geta a trebuit să îi crească singură pe cei patru copii ai săi. Ileana Sterp a făcut dezvăluiri dureroase chiar din sânul familiei și a vorbit despre plecarea tatălui din viața lor.

Recent, sora lui Culiță Sterp și-a pus sufletul pe tavă în timpul ultimei întâlniri cu tatăl ei.

Ileana Sterp, declarații șocante despre tatăl ei

Ileana Sterp și frații săi au traversat o perioadă dificilă atunci când tatăl lor a decis să îi părăsească, fără să se uite înapoi.

Tocmai de aceea, de când a devenit mamă, ea a început să privească lucrurile cu alți ochi și a depus eforturi considerabile pentru a fi un părinte bun pentru copiii săi.

Citește și: Ce a apărut pe contul de Instagram al Ilenei Sterp după ce Iancu a cerut-o în căsătorie pe Denisa Coțolan: ”N-am cuvinte”

„Ei au crescut într-o familie în care nu se spunea deloc „Te iubesc”. Noi, cei patru frați am început să spunem treaba asta. Cu tata nu aveam obiceiul ăsta, nu i-am spus niciodată „Te iubesc” și nici el nouă, dar noi și cu mama ne spunem foarte des, pentru că e foarte important.

Da, cel mai important e să arăți, dar eu zic că e important și să spui”, a mărturisit Ileana Sterp în cadrul emisiunii „Online Story”, moderată de Cornelia Ionescu.  

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Din păcate, Ileana Sterp recunoaște că relația ei cu tatăl său nu s-a schimbat prea mult, chiar și după ce ea însăși a devenit părinte.

Nu doar ea se confruntă cu absența tatălui, ci și restul fraților. Atunci când un părinte decide să plece, consecințele se observă în timp. 

Ultima întâlnire dintre Ileana Sterp și tatăl ei

Ileana a povestit că s-a întâlnit întâmplător cu tatăl ei la un târg, iar acesta a fost extrem de încântat să o vadă.

Cu toate acestea, sora lui Culiță Sterp nu are încredere că lucrurile se vor schimba.

Mai mult, este convinsă că tatăl său nu va rosti niciodată cuvintele „Te iubesc!”, chiar dacă ea își dorește acest lucru.

„Lucrurile sunt la fel. Dacă ne întâlnim cumva întâmplător are un comportament foarte ok, adică surprinzător de ok. Ne-am întâlnit ultima dată la un târg și eram cu copiii, cu ambii, cu Carla și cu Damir, așa bucuros a fost, doar cu ei în brațe a stat, lui îi plac foarte mult copiii.

Dar în rest lucrurile sunt la fel, nu ne prea căutăm sau spre deloc, din nefericire și spre rușinea noastră aș spune, pentru că eu nu îmi doresc să fie lucrurile așa. Noi am mai încercat să îl căutăm, să fim mai apropiați, dar nu am reușit și atunci am lăsat și noi lucrurile mai... Uite asta ar fi o dorință mare de-a mea, să îl aud pe tata că îmi spune „Te iubesc”, dar să știi că nu cred în asta, e o dorință, dar nu cred că se va întâmpla.
Nici pot să zic că nu se va întâmpla vreodată, dar nu am speranța că va face asta. Așa e el, o fire mai rece poate, a crescut și el într-o familie în care nu se obișnuia să se spună asta și cumva îl înțeleg”
, a mai spus Ileana.