Ileana Sterp, în culmea fericirii! Fiica mamei Geta a primit cel mai frumos cadou de Moș Nicolae

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 sep 2023, 01:45

Ileana Sterp si-a revazut sotul dupa o luna

Sursa: Instagram

Sora cea mare a lui Culita Sterp are motive serioase de bucurie si asta chiar inainte de sosirea lui Mos Nicolae.

Ileana Sterp este insarcinata cu cel de-al doilea copil, fiica cea mare a mamei Geta urmand sa aduca pe lume anul viitor cel de-al doilea copil, sotul sau sperand ca de data aceasta va fi un baietel, dorindu-si tare mult sa aiba pereche. Pentru prima data, anul acesta, Ileana Sterp si-a sarbatorit ziua de nastere, lucru pe care nu obisnuieste sa il faca deoarece a si dezvaluit ca nu ii place, preferand sa faca mai degraba cadouri decat sa primeasca.

Insa, tot atunci a dezvaluit cu lacrimi in ochi ca pentru o luna ea si Carla vor fi singura, sotul sau plecand in strainatate: "I mi place super mult să cumpăr cadouri pentru alte persoane, să particip la zile onomastice, dar eu… parcă nu-s pentru asta. Anul acesta ca niciodată i-am spus soțului “eu vreau să-mi țin ziua”, iar el a fost dezamăgit spunându-mi că nu o să fie prezent, dar mă încurajează să mi-o țin cu restul familiei.
 

Ileana Sterp a primit cel mai frumos cadou de Mos Nicolae

Citește și: Cați frați are, de fapt, mama Geta: "A fost declarată mamă-eroină! I-au trimis diplomă, e la loc de cinste în casa părintească"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe langa faptul ca acum Ileana si bebe se simt foarte bine avand in vedere in ultima perioada a avut mici stari de greata si rau, Mos Nicolae a mai venit cu o surpriza pentru cele doua si anume faptul ca Daniel Aloman s-a intors acasa dupa o luna de stat departe de familie. Ileana Sterp nu a ezitat sa ii faca si o fotografie sotului sau in timp ce o imbratisa si o alta in momentul cand dormea alaturi de Carla.

Ileana Sterp:" A fost urat, însă Slava Domnului că nu au fost victime"

Ileana Sterp a fost tot timpul alaturi de fratele ei cel mare, Culita Sterp care trece prin momente delicate odata cu accidentul produs si mai mult, fiica mamei Geta a recunoscut ca si ea la randul ei a avut parte de un accident cand era insarcinata cu primul copil, Carla:" Țin minte că plecasem să vin înapoi la Sebeș și mergeam pe drumul cu prioritate și deodata de

pe o străduță îmi ieși în cale o mașină care nu s-a asigurat deloc. Erau doua domnișoare în mașină și ne-am ciocnit. Pur și simplu mi-a tăiat calea. A fost urat, însă Slava Domnului că nu au fost victime, nu ne-am lovit, sperietura a fost destul de mare. Ce vreau să spun prin asta e că nu am făcut tam-tam, mă durea burta pentru că am dat cu ea de volan și domnișoară și-a cerut scuze, am încercat să o înțeleg,
a precizat Ileana Sterp pe o rețea de socializare. 

 

Taguri: