Ileana Sterp, mesaj neașteptat de ziua Danielei Iliescu: „Deblochează-mă!”. Care este, de fapt, relația dintre sora și iubita lui Culiță. Tânara a rupt tăcerea

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 06 oct 2024, 13:12

Ileana Sterp a postat un mesaj de ziua de naștere a Danielei Iliescu.

Sursa: Instagram: Ileana Sterp/ Daniela Iliescu

Ileana Sterp, sora cunoscutului cântăreț Culiță Sterp, a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, cu ocazia zilei de naștere a Danielei Iliescu, logodnica fratelui său.

Deși mesajul a fost cald și plin de urări de bine, cuvintele Ilenei Sterp au lăsat să se înțeleagă faptul că cele două nu mai sunt atât de apropiate.

Citește și: Ileana Sterp, reacție surprinzătoare! Ce a putut spune despre mama Geta: „Să iasă public să-și ceară scuze față de Culiță”

Ileana Sterp a postat un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a Danielei Iliescu

Relația lor apropiată din trecut pare să fi fost afectată de anumite neînțelegeri, însă Ileana speră la o reconciliere.

La mulți ani, frumusețe! Daniela Iliescu (deblochează-mă să pot să-ți dau tag)”, a început Ileana mesajul, lăsând să se înțeleagă că cele două nu mai sunt atât de apropiate. Ileana a continuat: „Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi, dar hai să le dăm uitării! Iertare! Să ai viața plină de zâmbete și sănătate că în rest ai de toate.”

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Citește și: Ce i s-a întâmplat lui Culiță Sterp, la puțin timp înainte să urce în avion. Artistului nu i-a venit să creadă: „Curg apele pe mine”

Pe vremuri, Ileana și Daniela Iliescu aveau o relație foarte apropiată. Ileana Sterp a recunoscut în același mesaj că a învățat multe de la Daniela, lăudând-o pentru experiența ei și pentru sprijinul oferit. 

„Poza asta mi-a făcut-o Daniela pe vremea când mă învăța să postez ca un Influencer. Da, pot să zic că am învățat multe de la ea căci ea era mai umblată în lume.”,

a fost mesajul postat de Ileana Sterp, pe Instagram.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.