Ileana Sterp, pe mâna medicilor din Spania. Cum și-a petrecut sora lui Culiță vacanța din Madrid

Author: Laura Macovei
Actualizat: 01 nov 2023, 20:20

Ileana Sterp, pe mâna medicilor din Spania. Cum și-a petrecut sora lui Culiță vacanța din Madrid

Sursa: Instagram Ileana Sterp/Captură YouTube

Ileana Sterp a plecat alături de fiul ei și Dani în Spania, Madrid, pentru o scurtă vacanță. Aceasta a plecat și în scop medical, pentru mai multe investigații la o eczemă.

Ileana este una dintre surorile lui Culiță Sterp și este de asemenea cunoscută în mediul online, unde are și un canal de YouTube, cu peste 100.000 de urmăritori, pe care postează constant. 

Recent, bruneta a plecat într-o mică excursie alături de unul dintre copii și Dani, soțul acesteia. Ileana și Dani au împreună doi copii, pe Carla și Damir. În Madrid, Ileana a mărturisit că l-a luat doar pe Damir, deoarece Carla s-ar fi adaptat mai greu.

Ileana Sterp, dezvăluiri despre soțul ei, Dani

După ce au ajuns în Madrid, Ileana, împreună cu fiul și soțul ei au plecat la cumpărături. Bruneta a recunoscut că soțul ei nu are deloc răbdare în magazine, deși îi place să își cumpere haine. 

Citește și: Gestul care i-a revoltat pe fani. Geta Sterp vorbește la telefon și apoi servește produse clienților, fără să schimbe mănușile

Am plecat cu Dani și o prietenă.   Nu știu cum sunt bărbații voștri, dar Dani nu are gram de răbdare. Și-ar cumpăra multe, pentru că e mare fan, dar n-are răbdare. Dacă se pune la coadă și e multă lume, face toate fețele posibile și comentează,” a spus aceasta, amuzată de situație.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Ileana Sterp

Sora lui Culiță Sterp a plecat în Madrid și pentru o investigație medicală, după ce după o bună perioadă de timp se confruntă cu o eczemă la un ochi. 

Citește și: „Am plecat cu copiii la mama”. Ileana Sterp, imaginile care i-au emoționat pe fani! Cum i-a primit mama Geta

„Am fost uimită, deoarece mi-a zis un lucru pe care nu mi l-a zis niciun doctor din România, și anume că îmi dă o cremă să îmi tratez eczema de la suprafață, iar aceasta poate fi scoasă doar cu laserul, deoarece s-au mărit vasele vasculare, iar această roșeață va dispărea doar cu laserul,” a mărturisit aceasta.

Ileana Sterp a fost consultată de mai mulți dermatologi din România, după ce i-a apărut o pată roșie la ochi.

Din păcate însă, medicii din țara noastră nu au găsit o soluție pentru problema acesteia, astfel că a trebuit să apeleze la ajutorul medicilor spanioli. 

„Am la ochi o pată, o ciupercă, nici nu știu ce e... nu mai dispare de aproape 3 ani. Am fost la mulți medici dermatologi, am făcut teste de alergii, dar nimic nu m-a ajutat până acum”, spunea aceasta pe canalul ei de YouTube.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.