Ileana Sterp, primele declarații despre accidentul produs de Culiță Sterp: "Poate ceea ce voi spune eu va fi interpretat greșit"

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 07 dec 2022, 15:30

Sora lui Culiță Sterp a vorbit pentru prima dată despre accidentul pe care l-a produs artistul în Cluj.

Săptămâna trecută, Culiță Sterp a provocat un accident grav în Cluj. Familia artistului a fost extrem de rezervată în ceea ce privește declarațiile. Drept urmare, Ileana Sterp a făcut abia astăzi primele declarații despre ce a făcut fratele său. Iată ce a mărturisit tânăra.

Citește și: Culiță Sterp a ajuns din nou la Poliție, după accidentul din Cluj! Care este motivul

Ileana Sterp, primele declarații după accidentul produs de Culiță Sterp

Ileana Sterp a mărturist în mediul online că nu vrea să dea declarații despre accidentul în care a fost implicat Culiță, deoarece nu dorește să se interpreteze greșit. Sora artistului a spus că cel mai bine este ca fanii să aștepte ca el însuși să vină cu povestea acestei întâmplări.

De asemenea, Ileana Sterp a spus că este fericită că persoanele implicate în accident sunt bine, mai ales celălalt șofer lovit de fratele său.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Iancu Sterp, singurul membru al familiei care i-a transmis un mesaj fratelui său, Culiță, după ce a fost reținut de polițiști: "Campionii nu mor niciodată"

Fiica cea mare a mamei Geta a mai spus că a fost un șoc pentru Culiță, iar acum are nevoie de câteva zile să își revină.

”Probabil majoritatea dintre voi cunoașteți situația din familia noastră, cu toții am fost mai bulversați zilele acestea, mai triști pentru cele întâmplate, pentru ce i s-a întâmplat fratelui meu, Culiță. Slavă Domnului că atât el, cât și băiatul din cealaltă mașină sunt bine, asta ne bucură foarte mult.

Sunt sigură că, Culiță realizează că a greșit și conștientizează gravitatea situației, însă spuneți-mi voi care dintre noi suntem fără de greșeală.   Am stat zilele astea și m-am gândit la greșelile pe care le-am făcut eu de-a lungul timpului și sunt destule. Și m-am gândit că pe multe le-am făcut cu voia mea, cumva. Și aș vrea să stați și voi, fiecare, să vă gândiți la greșelile pe care le-ați făcut de-a lungul timpului și sunt sigură că fiecare veți găsi acolo mai puține sau mai multe și, poate așa, nu vom mai judeca atât de

ușor greșelile altora.

Știu că de fiecare dată am ieșit și i-am luat apărarea lui Culiță, când a fost cazul. De fiecare dată noi am fost uniți și suntem și acum, dar eu am decis că este de datoria lui să vină să vă explice ceea ce s-a întâmplat, poate ceea ce voi spune eu va fi interpretat greșit. Tocmai de aceea nu am avut nicio reacție în online și după cum vedeți nici nu pot spune prea multe.

El are acum nevoie de câteva zile să își revină, pentru că a fost un șoc pentru el, dar și pentru noi. Vreau să vă mulțumesc din toată inima că sunteți aici, indiferent de situație”,  a spus Ileana Sterp, pe rețelele de socializare.

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul