Ileana Sterp, din nou la ecograf. Dani, soțul ei, a însoțit-o pentru prima dată pentru a afla daca va avea băiețel sau tot o fetiță. Reacția barbatului a fost fabuloasă

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 11 oct 2022, 13:22

Ce va avea Ileana Sterp, fetita sau baietel

Sursa: Instagram

Fiica cea mare a mamei Geta radiaza de fericire de cand a aflat ca este din nou insarcinata.

Fiica cea mare a mamei Geta, Ileana este însărcinată în primul trimiestru, iar la nunta Getutei a fost sufletul petrecerii, semn că sarcina decurge fară nicio restricție. Sora cea mare a lui Culita Sterp a petrecut țoață noaptea, aproape până în zori când s-a întors cu bărbatul ei acasă, cei doi având o conversație foarte amuzanta în lift, glumind chiar pe seama lor. Chiar daca este însărcinată, Ileana s-a dezlnatuit la propriu în momentul când au izbucnit artificiile pe cer, iar ea împreună cu ceilalți nași și mirii în mijloc au pus de un dans mai ceva că în filmele bollywood-iene. 

Citeste si: Carmen de la Sălciua a anunțat în ultimul moment că se marită. Imagini în premieră cu mireasa

Ileana Sterp, la ecograf cu sotul ei pentru prima data

Citeste si: De unde ar fi plecat războiul dintre femeile din familia Sterp. Ce a spus mama Geta la nunta Getuței despre logodnica lui Culiță Sterp într-un live: "Nu contează că unii sunt mai fălosi și unii mai de la coada oii"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare că Ileana și soțul ei și-au dorit cât mai repede să devina din nou părinți și să îi ofere Carlei o surioara sau un frățior. Acum, cum i-o fi norocul pentru că fiica mamei Geta a fost din nou la ecograf și de data aceasta l-a luat și pe soțul ei cu ea. Bărbatul a fost, firește, nerăbdător să afle ce sex are bebelușul: "Am fost la clinica să îl vedem pe bebe.

Am fost cu Dani, a fost pentru prima oara să vadă cum arata o ecografie. Ți-o plăcut, tati? Ai zis că ai observat ceva intre picioare? Dani a zis că a observat ceva acolo și mai vii și la următoarea. Să vezi când o fi mai mare?" Cei doi sunt foarte emoționați și foarte entuziasmați după cea mai recenta ecografie făcută, iar soțul Ilenei spera că vă fi și tătic de băiat.

Ileana Sterp i-a raspuns cu aceeasi moneda iubitei lui Culita Sterp

Citeste si: Iancu Sterp a luat poziție în confictul dintre mama Geta, Ileana și iubita lui Culiță Sterp. Fiul cel mic al mamei Geta a fost tranșant: "Fac din țânțar armăsar"

Ileana se afla in mijlocul unei dezbateri online, mai ales dupa ce i-a raspuns cu aceeasi moneda cumnatei sale, tot prin intermediul retelelor de socializare cu privire la relatia pe care o are cu familia Sterp:" "Vă mulțumesc din

toată inima și vă sunt super recunoscătoare pentru comunitatea pe care o am pe Instagram, dar ce voiam să zic este că noi nu suntem o familie perfecta și cred că tocmai imperfecțiunea asta voi o iubiți și faptul că suntem atât de naturali și transparenți și aparem fară nicio jena și faptul asta cred că îl iubiți și nu faptul că suntem familia perfecta că nu suntem și cred că îmi dați dreptate.
Se caute perfecțiunea, se caută să se arate perfecțiunea, însă noi am ajuns așa la sufletele voastre și vă mulțumesc din inima. Sunt fericita că am reușit să rămânem așa, însă avem și noi multe greșeli și defecte, suntem oameni la fel ca voi.
 

 

Taguri: