Ileana Sterp și-a luat inima în dinți și a luat o decizie pe care a tot amânat-o: „Am făcut asta cu toată părerea de rău”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 20 iun 2023, 10:03

În urmă cu ceva timp, Ileana Sterp le-a arătat fanilor ei noii să „prieteni”

Sursa: Instagram

Ileana Sterp a așteptat ceva timp până să ia o decizie la care se tot gândea, dar, în cele din urmă, forțată de împrejurări, a hotărât că momentul a venit și că nu mai poate să aștepte.

Ileana Sterp s-a despărțit cu greu de câțiva pui de porumbel care își făcuseră cuib pe terasa apartamentului său, dar despărțirea a fost una mai mult forțată, deoarece îi creaseră unele probleme de care voia să se despartă.

Ileana Sterp a alungat porumbeii de pe terasa sa

În urmă cu ceva timp, Ileana Sterp le-a arătat fanilor ei noii să „prieteni”, fiind vorba de niște porumbei care își făcuseră cuib pe terasa apartamentului său și care și-au crescut puii acolo.

Cu toate acestea, pe cât era de frumos să îi vadă, pe atât de multă curățenie a fost nevoie în fiecare zi.

Fiica mamei Geta nu a putut să îi alunge, deoarece încă erau mici și învățau să zboare, așa că a preferat să îi aștepte să își ia zborul, chiar dacă acest lucru însemna să facă, în fiecare zi, curățenie. Deși a spus că iubește animalele, fiind o persoană foarte miloasă, aceasta nu a mai putut să suporte murdăria provocată de păsări și a decis să le dărâme cuibul.

Ileana Sterp a dărâmat cuibul porumbeilor

Ileana a așteptat până ce puii de porumbel s-au făcut mari și au putut să zboare și a ales să dărâme cuibul, pentru ca aceștia să nu mai aibă unde să stea și undă se facă mizerie. Aceasta le-a arătat fanilor din mediul online ce dezastru au creat păsările, spunând că i-a părut rău că a trebuit să ia această decizie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Ce se întâmplă, de ceva timp, cu fiica pe care Ileana Sterp o are: „Cu lacrimi în ochi, tot timpul”. Aceasta trece prin aceleași momente în fiecare zi

Mai mult decât atât, deoarece nu vrea ca aceste neplăceri să se repete, Ileana Sterp se gândește la ceva ce ar putea pune în practică, pentru a nu se mai confrunta, din nou, cu aceeași problemă.

„Aseară, puii zburau de pe un acoperiș pe altul și am spus că este timpul să plece de la noi, așa că le-am stricat cuibul. Am făcut asta cu toată părerea de rău, dar totuși am așteptat să zboare, nu am făcut-o înainte.

Oricât de mult aș iubi animalele, nu se mai putea cu ei aici. Au făcut dezastru, noi nu ne mai puteam bucura de terasa unde am investit timp și bani, practice devenise doar a lor, noi evitând să mai stăm aici.

Două ore mi-a luat aseară să curăț după ei… Acum încercăm să găsim o soluție încât să nu se mai întoarcă.

Citește și: „Nu mai spuneți că îl chinui!”. Ileana Sterp a primit noi acuze, după ce le-a arătat internauților cum are grijă de fiul ei

Îmi pare rău de ei, dar mai rău îmi pare de mine, de noi.

În timpul cât am așteptat să crească mari ca să-și ia zborul, de asta am avut parte pe terasă. Azi făcea curățenie, mâine era la loc”, a povestit Ileana Sterp, pe contul ei de Instagram.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.