Ileana Sterp, sora Faimosului Culita Sterp, a facut nunta ca-n filme cu alesul ei! Cum au aratat mireasa si celebrii ei frati in ziua nuntii

Author: Alice Popescu
Ileana, una din surorile lui Culita Sterp, a facut pasul cel mare in urma cu doi ani, iar ceea ce a fost o petrecere de familie, s-a dovedit a fi un eveniment in toata regula in tinutul Hategului.
Sursa: Instagram

Ileana Sterp a aratat ca o printesa invaluita in danteluri la nunta ei cu Daniel care a avut loc in urma cu doi ani.

Ileana, una din surorile lui Culita Sterp, a facut pasul cel mare in urma cu doi ani, iar ceea ce a fost o petrecere de familie, s-a dovedit a fi un eveniment in toata regula in tinutul Hategului. Frumoasa sora a Faimosului de la Survivor Romania s-a casatorit atat civil cat si religios cu alesul inimii ei, Daniel si toata familia Sterp a fost prezenta.

Ba mai mult, Culita a si scris la vremea respectiva si un mesaj foarte frumos pentru cei doi proaspat casatoriti:"Casă de piatră surioara mea frumoasă Ileana și cumnatul meu care de acum e ca fratele meu, Daniel! Să vă iubiți și să vă respectați toată viața!", a scris Culita pe contul lui de socializare.

Ileana Sterp, o mireasa ca-n filme la nunta ei cu Daniel

Citeste si: Vladimir Draghia isi dezmosteneste fiica. Totul se intampla din cauza Survivor Romania!

Ileana a imbracat o rochie de mireasa dintr-o dantela foarte fina, mireasa fiind un exemplu de bun gust si rafinament. Fara bijuterii ostentative si doar cu un voal lung prins in par si un buchet de flori discret, Ileana a pasit in fata altarului unindu-si destinul cu cel al lui Daniel pentru tot restu vietii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dar Ileana a aratat o discretie demna de o femeie cu gust si la cununica civila unde a imbracat tot o tinuta alba, de inspiratie boho si un buchetel de flori la fel de discret. Frumoasa sora a Faimosului de la Survivor Romania s-a fotografiat alaturi de mama si sora ei, tinand sa aiba o amintire pentru tot restul vietii alaturi de ele.

Ileana, sora lui Culita si Daniela, iubita Faimosului sunt insarcinate si vor aduce pe lume primii copii in familia Sterp

Citeste si: Jador, pus la zid de Zannidache! "Jador face pe nebunul!" Iata de la ce a plecat cearta celor doi Faimosi in miez de noapte!

La doi ani de la nunta, se pare ca a venit si vestea cea mare pentru cuplul Sterp-Aloman.

Ileana este insarcinata in primul trimestru si va aduce pe lume primul ei copil. Mama Geta este foarte fericita ca va avea in familie doi nepoti, unul din partea lui Culita si unul din partea Ilenei. Daniela, iubita lui Culita este si ea insarcinata in cinci luni, iar bucuria lui Culita a fost atat de mare incat a spus in direct la Survivor Romania ca abia asteapta sa isi stranga copilul in brate cand va reveni acasa din competitie, dand chiar el vestea cea mare telespectatorilor spre surprinderea Danielei care nu se astepta ca iubitul ei sa spuna asta
la incepututl competitiei.