Ileana Sterp traversează o perioadă dificilă în sarcină. Cu ce probleme se confruntă sora lui Culiță Sterp

Author: Madalina Maftei

Ileana Sterp traversează o perioadă dificilă în sarcină

Sursa: Instagram Ileana Sterp

Ileana Sterp se confruntă cu probleme în sarcină. Sora lui Culiță Sterp nu se simte deloc bine și are stări de leșin.

Deși ar fi trebuit să fie cea mai fericită perioadă din viața ei, căci la un an de când s-a născut fiica ei a fost binecuvântată cu încă o minune, Ileana Sterp nu poate spune acest lucru. Sora lui Culiță trece printr-o perioadă grea în sarcină. 

Cu ce probleme se confruntă Ileana Sterp în sarcină

În urmă cu mai puțin de o lună, Ileana Sterp a anunțat public că urmează să devină mamă pentru a doua oară. Ea și soțul ei devenind din nou părinți.

Ileana era foarte activă în mediul online, însă, de ceva timp, aceasta a fost cam absentă și nu și-a mai ținut urmăritorii la curent cu ce se întâmplă în viața ei. 

Citeste si: Iancu Sterp, despre primele reacții ale lui Neveu în cușcă: "Am avut un motiv în plus să îl bat. Îi bat și pe cei care nu au coloana vertebrala"

Internauții s-au îngrijorat, astfel au vrut să afle ce se întâmplă cu viitoarea mămică. Aceasta le-a mărturisit că nu trece printr-o perioadă prea bună. 

Dacă în timpul primei sarcinii nu a întâmpinat probleme, acum, când așteaptă cel de-al doilea copil, Ileana se confruntă cu stări de leșin.

Acesta a ajuns pe mâna medicilor, căci starea ei de sănătate nu este tocmai bună, astfel a mers la un control amănunțit pentru a vedea ce se întâmplă cu bebelușul și, mai ales, de ce are stări de leșin.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”Sarcina aceasta nu este deloc ca prima. Acum confirm și eu faptul că sarcinile sunt foarte diferite între ele. Am avut și am niște zile mai proaste, mă simt nu foarte bine, am mereu stări de leșin, mă simt foarte obosită. Sper să treacă repede.

Acum am ieșit de la control, parcă sunt mai liniștită, am șapte săptămâni și un pic și sunt foarte fericită. Sper să treacă perioada asta, cu stările astea urâte, pentru că și Carla are nevoie de mine și sunt atâtea lucruri de făcut. Mulțumesc pentru mult pentru griji. Revin când o să fiu mai bine”, a spus Ileana Sterp în online, acolo unde fanii sunt dornici să fie la curent cu tot ce se întâmplă în viața tinerei, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Ce le-a interzis mama Geta cu desăvârșire turiștilor după ce hoții i-au furat seiful plin cu bani: "Suntem prea buni și prea prosti!"