Ilgaz află cine este criminalul lui Zafer. Vezi online live episodul 27 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 24 nov 2023, 11:10

Ilgaz află cine este criminalul

Sursa: Captură YouTube

Episodul 27 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 24 noiembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Secrete de Familie” va fi difuzat vineri și sâmbătă începând cu ora 20:00.

Ce se întâmplă în episodul 26 din această seară?

Noi întâmplări ce îi vor ține pe telespectatori cu sufletul la gură vor avea loc în episodul 27 al serialului fenomen „Secrete de familie”. Metin este pus într-o situație foarte delicată după ce Eren îl întreabă ce s-a întâmplat cu brațul său.

Aceste îi spune că s-a rănit într-ui cui, însă Eren îi cere socoteală pentru asta, iar atunci când discuția a fost auzită de Neva.

Citește și: Seda din serialul Secrete de familie, apariție de senzație în mediul online! Iată câți ani a împlinit celebra actriță Nergis Öztürk și cum și-a petrecut ziua de naștere

Neva îi va spune lui Pars tot ce a auzit, iar acum acesta îl suspectează pe Metin că a fost complice la moartea cuscrului său, astfel încât se gândesc să investigheze toată situația în secret.

Ceylin a crezut că are parte de un moment de liniște, în care poate să țină doliu, după ce au găsit vinovatul, însă Ilgaz simte că rezolvarea acestui caz a fost una prea ușoară, motiv pentru care decide să îl întrebe pe Yekta ce legătură au el ți Engin cu acest caz.

Se află că suspectul greșit a fost arestat, iar Ilgaz simte nevoia de a îi anunța pe Pars și Eren, însă cei doi nu pot fi sincer cu Ilgaz și să îl anunțe că îl suspectează chiar pe tatăl lui.

Atunci când Ilgaz merge la cimitir, acesta află de la florăreasă un adevăr greu de imaginat. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Secrete de Familie” pe Kanal D

Serialul „Secrete de familie” a fost o producție televizată pe care românii au apreciată încă de la primul episod, iar acum, la episodul cu numărul 27, acțiunea este tot mai complicată și pline de situații surprinzătoare.

Acest serial turcesc le va oferi oamenilor din fața micilor ecrane o poveste despre puterea adevărului si a iubirii. Această poveste este una captivantă care combină intriga puternică, personaje memorabile, dar și o distribuție excepțională. 

În acest serial se concentrează acțiunea pe lupta pentru adevăr și justiție, o poveste în care două familii își vor da seama de toate secretele ce au afectat generații întregi și care încă își pun amprenta pe prezent.

Ilgaz este un respectat procuror și Ceylin este o avocată tânără, cu speranță în justiție, iar deși amândoi au perspective diferite legate de adevăr, sentimentele încep să se înfiripe între cei doi. 

Citește și: Cine este și câți ani are Serdar din serialul Secrete de familie! Iată cum arată talentatul actor Eray Ertüren dincolo de imaginea de băiat rău a personajului interpretat

Actorul Kaan Urgancıoglu este foarte cunoscut publicului din România datorită interpretării  impresionante din „Dragoste infinită”, serialul fenomen difuzat tot la Kanal D, iar Pınar Deniz, o actriță talentată și carismatică, a cucerit și ea publicul român cu rolul plin de sensibilitate din „Patria mea ești tu”, serial difuzat tot la Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.