Ilgaz este îngrijorat de condiția în care se află Ceylin. Vezi online live episodul 14 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 28 sep 2023, 11:43

Serialul turcesc “Secrete de Familie” va fi difuzat de miercuri până vineri de la ora 20:00.

Sursa: Captură KANAL D

Epsiodul 14 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D joi, 28 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Secrete de Familie” va fi difuzat de miercuri până vineri de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 14 al serialului “Secrete de Familie”?

Ilgaz, nu poate ajunge la Ceylin și este foarte îngrijorat. Cu toate acestea, pentru Ilgaz, care a ajuns să o cunoască foarte bine pe Ceylin, nu este greu să gândească ca ea și să înțeleagă ce face.

Citește și: Ceylin din serialul Secrete de familie, câștiguri fabuloase din mediul online! Sumele vehiculate de presa turcă sunt de-a dreptul uluitoare

Citește și: Ilgaz Kaya din serialul Secrete de familie, imagini prețioase alături de mama și de fratele lui! Iată cum arată cele mai dragi persoane din viața celebrului actor Kaan Urgancıoğlu

Poliția este alarmată atât de evadarea lui Engin, cât și de cazul dispariției lui Ceylin. Nopți și zile nedormite îi așteaptă pe toți.

Înainte de a afla cine l-a otrăvit pe Engin, toată lumea încearcă acum să găsească cine l-ar fi răpit. În acest proces, unii sunt aliați pentru secretele lor comune, în timp ce alții sunt destinați să realizeze că este sfârșitul pentru ei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ceylin, care s-a obișnuit să depășească singură toate dificultățile, se află acum într-o situație din care iese greu.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Secrete de Familie” pe Kanal D

În serialul turcesc “Secrete de Familie” putem regăsi chipurile unora dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din Turcia. Acest serial este unul dintre cele mai așteptate din ultima perioadă.

Serialul poartă semnătură producătorilor unui alt serial fenomen, „Dragoste infinită”, și a cunoscut deja succesul în peste 25 de teritorii.

Această poveste este una captivantă care combină intriga puternică, personaje memorabile, dar și o distribuție excepțională.

Un procuror (interpretat impecabil de celebrul Kaan Urgancıoğlu) și o tânără avocată (interpretată de Pinar Deniz) încearcă să descopere ițele încurcate ale unei crime.

Pe cei doi îi unesc valorile în care cred cu putere, dar și dragostea care se înfiripă între ei.

Actorul Kaan Urgancıoglu este foarte cunoscut publicului din România datorită interpretării  impresionante din „Dragoste infinită”, serialul fenomen difuzat tot la Kanal D, iar Pınar Deniz, o actriță talentată și carismatică, a cucerit și ea publicul român cu rolul plin de sensibilitate din „Patria mea ești tu”, serial difuzat tot la Kanal D.

Serialul începe când Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu), un respectat procuror, și Ceylin (Pınar Deniz), o tânără avocată, se intersectează o dată cu apariția unui caz de crimă și sunt forțați să lucreze împreună pentru a descoperi adevăratul vinovat din spatele evenimentului.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.