Ilgaz Kaya din serialul Secrete de familie, imagini prețioase alături de mama și de fratele lui! Iată cum arată cele mai dragi persoane din viața celebrului actor Kaan Urgancıoğlu

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 sep 2023, 14:26

Procurorul Ilgaz din serialul Secrete de familie, apariție de senzație alături de membrii familiei sale din viața reală! Iată imaginile de suflet ale celebrului actor Kaan Urgancıoğlu!

Kaan Urgancıoğlu este considerat unul dintre cei mai talentați și carismatici actori ai momentului în Turcia. Deși are doar 42 de ani, chipeșul actor a reușit să fascineze publicul cu rolurile sale magistral interpretate în producții de mare succes și își surprinde în continuare fanii cu noi apariții pe micile ecrane dar și în filme artistice. Dincolo de carieră fulminantă, tânărul actor este un familist convins. Anul acesta s-a căsătorit, clădindu-și propria familie, însă are totodată și o relație specială cu mama să și cu fratele lui mai mic, Can.

Ilgaz Kaya din serialul Secrete de familie, imagini prețioase alături de mama și de fratele lui

Kaan Urgancıoğlu s-a născut în anul 1981, în Izmir, unde a crescut și a primit o educație aleasă alături de fratele lui mai mic. După încheierea liceului, ambițiosul tânăr a decis să plece în Istanbul pentru a-și continua studiile. Deși își dorea încă din copilărie să devină actor, Kaan și-a schimbat opțiunea la îndemnul părinților, care l-au sfătuit să se îndrepte către domeniul financiar.

În cele din urmă, tânărul a fost admis la Facultatea de Finanțe în cadrul Universității Marmara. Treptat a înțeles că nu va putea abandona mărețul lui vis de a deveni actor și atunci a decis să urmeze și a două facultate și s-a înscris și la Facultatea de Teatru pe care a absolvit-o cu succes, iar în 2002 a debutat pe platourile de filmare ale serialului Karaoğlan, un prim rol secundar ce i-a deschis calea către noi oportunități și către carieră strălucită de astăzi.

Citește și: Ceylin din serialul Secrete de familie, câștiguri fabuloase din mediul online! Sumele vehiculate de presa turcă sunt de-a dreptul uluitoare

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Avocata Seda din serialul Secrete de familie, o mămică iubitoare și o soție devotată, dincolo de platourile de filmare! Iată cum și-a făcut apariția actrița Nergis Öztürk, alături de renumitul ei soț și de fiul lor

Deși până nu demult părea că norocul nu îi va surâde și pe plan personal, anul acesta, celebrul Kaan Urgancıoğlu s-a căsătorit cu Burcu Denizer, cea care îi era iubita de aproximativ un an. La scurt timp după nuntă renumitul actor a confirmat și faptul că el și soția lui vor deveni părinți și sunt în culmea fericirii.

Deși și-a construit propria familie, îndrăgitul actor are în continuare o relație specială cu mama sa, dar și cu fratele lui mai mic, Can, pe care îi adoră și alături de care petrece timp, când

nu se află pe platourile de filmare. Mama actorului Kaan Urgancıoğlu a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini de suflet in care apare întreaga familie. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.