Ilgaz Kaya din serialul Secrete de familie, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă renumitul actor Kaan Urgancıoğlu când nu se află pe platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 oct 2023, 16:22
video Foto(4)

Publicul a descoperit recent care este cea de-a doua mare pasiune a carismaticului Ilgaz Kaya din serialul Secrete de familie! Iată ce face actorul Kaan Urgancıoğlu când nu se află la filmări!

Kaan Urgancıoğlu a împlinit în vara aceasta 42 de ani și își surprinde fanii cu noi apariții uluitoare pe micile ecrane în producții de excepție. Publicul din România l-a cunoscut pe chipeșul actor încă din anul 2017, când a jucat magistral rolul Emir în serialul Dragoste infinită, care în ciuda faptului că a fost unul negativ, i-a adus cel mai mare succes de până atunci în carieră. În prezent tânărul actor face furori cu noul rol din producția Secrete de familie, unde de această dată joacă un rol principal pozitiv și a cucerit telespectatorii cu talentul și carisma lui.

De curând, celebrul actor le-a dezvăluit fanilor săi care este și cea de-a două mare pasiune prin intermediul unei postări de senzație pe contul lui de socializare.

Ce face actorul Kaan Urgancıoğlu când nu se află pe platourile de filmare! Iată care este cea de-a doua lui pasiune

Kaan Urgancıoğlu a venit pe lume în anul 1981, în orașul Izmir, unde a crescut și a studiat peste ani.

Părinții săi, intelectuali, i-au oferit cea mai bună educație și totodată l-au sprijinit pas cu pas pentru a-și realiza idealurile pe plan profesional. În ciuda faptului că visase încă din copilărie să devină actor, după absolvirea liceului, tânărul s-a înscris la Facultatea de Finanțe în cadrul Universității Marmara, pentru a le face pe plac părinților lui, însă treptat a realizat că nu își poate abandona definitiv marele vis de a deveni actor și atunci s-a reorientat către domeniul actoriei, înscriindu-se și la Facultatea de Teatru pe care a încheiat-o cu succes.

În anul 2002, Kaan Urgancıoğlu a debutat cu un rol secundar în producția Karaoğlan, care i-a deschis calea către celebritate și către carieră reușită de astăzi. Acesta a început sa primească din ce in ce mai multe propuneri de a juca in diverse seriale si filme artistice, care i-au adus notorietate si multe premii. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ilgaz Kaya din serialul Secrete de familie, imagini prețioase alături de mama și de fratele lui! Iată cum arată cele mai dragi persoane din viața celebrului actor Kaan Urgancıoğlu

Dincolo de marea lui pasiune pentru actorie, Kaan Urgancıoğlu mai are un hobby de suflet și anume echitația. Celebrul actor a învățat încă din perioada adolescenței să călărească și de atunci a continuat să exerseze constant la nivel de amator însă merge cu drag ori de câte ori profesia îi permite.

Citește și: Secrete de familie – doi actori extraordinari, Kaan Urgancıoğlu și Pinar Deniz, îi vor purta pe telespectatori într-un carusel de emoții în această toamnă