Îlgaz și Ceylin pun presiune pe Yekta

Autor: Lavinia Medrea

 În această seară, de la ora 20:00, în “Secrete de familie”, fanii producției vor fi martori unor întâmplări dramatice, pline de tensiune, ce se vor derula în viețile protagoniștilor.

Moartea lui Niyazi pune în dificultate demersurile lui Îlgaz, care își dorește mai presus de orice să obțină achitarea soției sale. Îlgaz și Ceylin sunt prinși în mijlocul unei mari probleme juridice, dar au și mustrări de conștiință, gândindu-se că ar fi periclitat, prin insistențele lor, tragedia în care a pietrit Niyazi.

Citește și: Ilgaz Kaya din serialul Secrete de familie, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă renumitul actor Kaan Urgancıoğlu când nu se află pe platourile de filmare

Îlgaz și Ceylin pun presiune pe Yekta

Profitând de moartea subită a lui Niyazi, considerat suspect principal în uciderea fiului său, Yekta continuă presiunile la adresa noului procuror, pentru a reevalua dovezile aduse împotriva celor doi soți, Îlgaz și Ceylin, acuzați de către avocat că ar încerca să se eschiveze din calea justiției.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ceylin din serialul Secrete de familie, apariție de senzație pe coperta unei celebre reviste din Turcia! Iată cum a fost surprinsă superba actriță Pinar Deniz

Îlgaz și Ceylin se vor confrunta cu o nouă situație dificilă, pentru a-l învinge pe Yekta, iar cei doi avocați vor trebui să găsească dovezi împotriva controversatului Tilmen, fără a depăși, însă, limitele legale. Cu toate acestea, la capătul acestui demers comun, Îlgaz și Ceylin se vor confrunta cu noi informații neașteptate, și vor ajunge în pragul unei decizii dificile.

La ce personaj cheie va apela Yekta pentru a o defăima pe Ceylin, în cazul morții lui Engin, și cine este persoana care îl va ajuta pe Îlgaz să afle un adevăr care poate schimba cursul “războiului” cu temutul avocat Tilmen puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D.