Ilgaz și Ceylin vor avea parte de un caz nou și provocator. Ce vedem în episodul 18 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00, pe Kanal D

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 20 oct 2023, 12:05

Episodul 18 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 20 octombrie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 18 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 20 octombrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Secrete de Familie” va fi difuzat vineri începând cu ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 18 al serialului “Secrete de Familie”?

Pentru Ilgaz, care a început să meargă alături de femeia pe care o iubește,  s-a deschis un nou drum profesional pe care nu l-a mai experimentat până acum. Deși prezența lui Ceylin și mâna pe care i-a întins-o pe această cale i-au dat pace și încredere, nimic nu este așa cum vede el din spatele podiumului.

Yekta, care se străduiește din greu să facă lumină asupra uciderii fiului său, este, de asemenea, hotărât să urmărească trădarea din căsnicia sa, despre care nu știe când și-a pierdut controlul. Trebuie să vină momentul ca Pars să stabilească o nouă comunicare cu Neva, cu care nu a fost niciodată în relații bune de la sosire. În timp ce familia Erguvan se confruntă cu probleme pe care nu le pot rezolva între ei, ei nu sunt conștienți de planul pe care Merdan l-a pregătit pentru ei.

Citește și: Cele mai frumoase seriale turcești pe care să le urmărești când este frig afară

Un nou caz surprinzător îi readuce împreună pe Ilgaz și Ceylin.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Secrete de Familie” pe Kanal D

În serialul turcesc “Secrete de Familie” putem regăsi chipurile unora dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din Turcia. Acest serial este unul dintre cele mai așteptate din ultima perioadă.

Serialul poartă semnătură producătorilor unui alt serial fenomen, „Dragoste infinită”, și a cunoscut deja succesul în peste 25 de teritorii.

Această poveste este una captivantă care combină intriga puternică, personaje memorabile, dar și o distribuție excepțională.

Un procuror (interpretat impecabil de celebrul Kaan Urgancıoğlu) și o tânără avocată (interpretată de Pinar Deniz) încearcă să descopere ițele încurcate ale unei crime. Pe cei doi îi unesc valorile în care cred cu putere, dar și dragostea care se înfiripă între ei.

Citește și: Melek, chipul fericirii

Actorul Kaan Urgancıoglu este foarte cunoscut publicului din România datorită interpretării  impresionante din „Dragoste infinită”, serialul fenomen difuzat tot la Kanal D, iar Pınar Deniz, o actriță talentată și carismatică, a cucerit și ea publicul român cu rolul plin de sensibilitate

din „Patria mea ești tu”, serial difuzat tot la Kanal D.

Serialul începe când Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu), un respectat procuror, și Ceylin (Pınar Deniz), o tânără avocată, se intersectează o dată cu apariția unui caz de crimă și sunt forțați să lucreze împreună pentru a descoperi adevăratul vinovat din spatele evenimentului.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.    

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.