Ilgaz va surprinde pe toată lumea cu decizia sa. Vezi online live episodul 16 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

Autor: Bianca Vidoi

Ilgaz va surprinde pe toată lumea cu decizia sa

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 16 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 6 octombrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Secrete de Familie” va fi difuzat vinerea de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 16 al serialului “Secrete de Familie”?

Ilgaz se află într-o poziție foarte delicată, fiind pus la mijloc între femeia pe care o iubește cu tot sufletul lui și munca ce este pasiunea lui, iar decizia pe care aceasta a luat-o a fost una surprinzătoare pentru toată lumea.

Yekta Tilmen a crezut foarte mult că Ceylin i-a ucis fiul, așa că acesta și-a folosit toată averea și armata justiției din spatele lui pentru a merge după ea și cei din jurul ei. 

Deși această mișcare poate aduce pe toată lumea împotriva lui, durerea după pierderea unui copil poate aduce un părinte în cele mai nevăzute situații. Ceylin este nevoită să stea alături de alte femei cu povești absolut sfâșietoare, iar aici aceasta are o decizie de luat, dacă preferă să își amintească de crimă sau să asculte toate suferințele femeilor din jurul ei.

Citește și: La mulți ani, Hazal Kaya! Iată câți ani a împlinit celebra actriță și cum și-a făcut apariția în mediul online! Iată cât de bine arată aceasta la opt luni de la nașterea celui de-al doilea copil

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Secrete de Familie” pe Kanal D

În serialul turcesc “Secrete de Familie” putem regăsi chipurile unora dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din Turcia. Acest serial este unul dintre cele mai așteptate din ultima perioadă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Serialul poartă semnătură producătorilor unui alt serial fenomen, „Dragoste infinită”, și a cunoscut deja succesul în peste 25 de teritorii.

Această poveste este una captivantă care combină intriga puternică, personaje memorabile, dar și o distribuție excepțională.

Un procuror (interpretat impecabil de celebrul Kaan Urgancıoğlu) și o tânără avocată (interpretată de Pinar Deniz) încearcă să descopere ițele încurcate ale unei crime. Pe cei doi îi unesc valorile în care cred cu putere, dar și dragostea care se înfiripă între ei.

Actorul Kaan Urgancıoglu este foarte cunoscut publicului din România datorită interpretării  impresionante din „Dragoste infinită”, serialul fenomen difuzat tot la Kanal D, iar Pınar Deniz, o actriță talentată și carismatică, a cucerit și ea publicul român

cu rolul plin de sensibilitate din „Patria mea ești tu”, serial difuzat tot la Kanal D.

Serialul începe când Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu), un respectat procuror, și Ceylin (Pınar Deniz), o tânără avocată, se intersectează o dată cu apariția unui caz de crimă și sunt forțați să lucreze împreună pentru a descoperi adevăratul vinovat din spatele evenimentului.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.