Ilie Năstase, dornic să devină tată la 77 de ani! „Vreau să fac, am o vârstă”. Ce răspuns a primit din partea soției

Autor: Diana Ghita

Ilie Năstase își dorește un copil cu Ioana

Sursa: TikTok fainsisimplu; Facebook Ilie Năstase

Fostul jucător de tenis, Ilie Năstase, a fost invitatla un interviu cu Mihai Morar, în cadrul podcastului „Fain și simplu”. Acolo, el a dezvăluit că plănuiește să facă un copil cu actuala lui soție.

Ilie Năstase este căsătorit de cinci ani cu partenera lui de viață, Ioana, iar acum cei doi vor să facă următorul pas în relație și să devină părinți. Deși tenismenul are, deja, cinci copii din relațiile anterioare și se află la o vârstă înaintată, acesta își dorește un bebeluș și cu actuala soție.

Ilie Năstase este dornic să devină tată la 77 de ani

Fostul sportiv a dezvăluit dorința de a fi tată pentru a șasea oară în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar, unde a declarat, de asemenea, că femeia pe care o iubește

este foarte specială pentru el.

„Care e cea mai frumoasă femeie pe care ai văzut-o vreodată?”, l-a întrebat prezentatorul pe Ilie Năstase.

„Toate femeile sunt frumoase, dar cea mai frumoasă este ultima, persoana care e cu mine acum. Încercăm să avem și un copil”, a spus invitatul.

Mihai Morar s-a arătat surprins de răspunsul fostului tenismen, întrucât acesta are 77 de ani, iar partenera lui are 48.

Cei doi au chiar și nepoți, din partea copiilor din căsniciile anterioare.

„Tu ai simțit și i-ai spus asta Ioanei?” , a întrebat moderatorul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce părere are Ioana despre ideea de a-i face un copil lui Ilie Năstase

Ilie Năstase a explicat că i-a împărtășit soției dorința lui, iar aceasta nu l-a refuzat, ba chiar s-a arătat foarte deschisă acestei idei, întrucât își dorește foarte mult o fetiță. Singurul copil pe care Ioana îl are este un băiat, pe nume Theodor, din prima căsătorie, care, de curând, a făcut-o bunică.

„Eu i-am propus, că vreau să fac și eu acum, că am o vârstă, vreau să fac o familie. Da, ea vrea, vrea neapărat. Ea are o nepoțică și vrea să aibă o fetiță neapărat, că a avut un băiat”,  a povestit invitatul.

Ulterior, fostul sportiv a vorbit despre momentul în care el și Ioana și-au unit destinele și a mărturisit că a fost unul dintre cele mai speciale evenimente de care a avut parte de-a lungul vieții lui.

„A fost una din cele mai frumoase zile ale mele. Am făcut-o la Crucea”,  a spus Năstase.

El și partenera lui au ținut neapărat să se cunune religios, întrucât sunt niște persoane foarte credincioase: „ Nici nu mă gândeam că la vârsta mea o să devin mai credincios, ea la fel, crede foarte, foarte mult”.

@fainsisimplu FABULOASA VIAȚĂ A LUI #ILIENASTASE:" ÎN ROMÂNIA SUNT SĂRAC"| #EPISODNOU #fainsisimplu #podcast cu #MihaiMorar-
Nasty, cum era alintat de o planetă întreagă în anii ’70, este cel care a adus spectacolul și banii în sport. Și nu doar în #tenis. Pentru că precedentul creat de el într-un sport care încă nu depășea un interes nișat la finalul anilor ’60 a fost preluat și exportat în întreaga lume sportivă. Lumea a început să caute spectacolul, iar sponsorii... adevărații performeri și #showmen. Și o dată cu ei, în sport au venit contractele purtătoare de sume colosale. Despre impactul major asupra sportului, asupra giganților #Nike și #Adidas, despre relația cu #ceausescu și #tiriac, dar și despre unul din cele mai așteptate filme ale anului- #Nasty – afli astăzi, într-o discuție cum nu e alta! ACUM PE #youtube #fainsisimplupodcast #applepodcasts #googlepodcasts și #spotifypodcast #pentrutine #comunitateafainsisimplu #romania #sportulromanesc #istoriaromâniei #legende #podcastromania ♬ sunet original- Fain & Simplu