Ilie Nastase investeste un milion si jumatate de euro in viitoarea Academie de Tenis care-i va purta numele

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:52

Ilie Nastse, fosta glorie a tenisului romanesc investeste un munte de bani pentru refacerea unei baze sportive pe care intentioneaza sa o transforme intr-o Academie de Tenis. Aceasta va purta numele "Ilie Nastase"

Inca din aceasta primavara, Ilie Nastse, fosta mare glorie a tenisului romanesc, ajutat si de logodnica lui Brigitte Sfat a inceput sa lucreze la refacerea bazei sportiva "Vointa" aflata in cartierul Aviatiei, care se va transforma in Academia de Tenis Ilie Nastase. "Cand am preluat baza acolo era un maldar de gunoaie. Am inceput sa face curatenie, iar acum lucram la partea de infrastructura. Cred ca in doi ani vom putea vorbi de o noua baza sportiva, amenajata dupa cele mai moderne standarde occidentale.
Pana atunci avem foarte mult de munca", a declarat in exclusivitate pentru WOWbiz, frumoasa Brigitte Sfat, logodnica lui Ilie Nastase. Referindu-se la investitia financiara pe care fostul mare tenismen o va face in noua baza sportiva, aceasta va atinge, potrivit spuselor Brigittei Sfat, suma de un milion si jumatate de euro. "Ilie vrea sa faca din baza sportiva "Vointa" o Academie de Tenis ultramoderna, iar numele lui sa ramana tot timpul in amintirea romanilor.
De accea nu conteaza ca suma pe care el o va cheltui in acest proiect este una foarte mare", a adaugat Brigitte Sfat. (Razvan Ionascu)

 

Taguri: