Ilie Nastase NU O SCAPA DIN PRIVIRI PE Amalia Nastase. Ce parere are Brigitte Sfat? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:48

Amalia si Ilie Nastase par sa fie un exemplu! Chiar daca au divortat de doi ani, fostul mare tenisman inca isi mai sustine fosta nevasta in tot ceea ce face.

Imbracata intr-o rochie neagra, pe corp, nu aveai cum sa nu o remarci pe Amalia. Ea a ales o tinuta eleganta care ii scotea in evidenta silueta de invidiat. Fiind amfitrioana evenimentului, doamna Nastase trebuia sa se plimbe prin sala si asa neincapatoare de vedete. Spre deosebire de ea, Ilie Nastase a venit singur la eveniment si a stat departe de agitatia evenimentului. A preferat sa fie retras la o masa in compania unor prieteni.


Fostul mare tensiman pare parca stanjenit de situatie. In momentul in care observa ca este filmat in compania Amaliei, incearca sa-si mute privirea catre ceilalti prieteni. Amaliei, insa, i se pare perfect normala aceasta situatie. In putinele momente petrecute la cel mai sofisticat eveniment al acestei toamne, Ilie Nastase face ce face si incerca parca sa-si etaleze verigheta discreta pe care o poarta pe degetul inelar de la mana stanga.
Ce sa intelegem? Ca a renuntat la burlacie in secret? Ilie Nastase nu a petrecut mult timp la acest eveniment. Amalia Nastase, insa, parea  ca se simte bine in compania prietenelor sale.