Ilie Năstase s-a îmbolnăvit de COVID-19! În ce stare se află fostul mare tenismen și de unde a luat temutul virus

Author: Diana Tilă

Ilie Năstase s-a îmbolnăvit de COVID-19!

Sursa: fanatik

Ilie Năstase s-a infectat cu noul coronavirus. De unde a luat virusul?

Ilie Năstase s-a îmbolnăvit de Covid-19, în aceste zile, chiar în vacanța pe care și-o petrecea alături de soție, la Istanbul.

Citeste si: Ce pensie încasează lunar Ilie Năstase de la statul român

În ce stare se află Ilie Năstase

Ilie Năstase a ales să se relaxeze câteva zile alături de soția sa într-o vacanță pe malul Bosforului, una dintre locațiile preferate ale cuplului.

La întoarcere, Ilie Năstase nu s-a simțit prea bine, așa că a decis să facă un test COVID-19, care a ieșit pozitiv.

Citeste si: Ilie Năstase și Ioana Simion au renunțat la divorț. Care este, de fapt, motivul din spatele acestei decizii

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Fostul mare tenismen a făcut o formă ușoară a bolii și se află în afara oricărui pericol, se simt bine și nu reclamă reacții agresive ale bolii. Ilie Năstase este optimist că va trece cu bine și peste această încercare. 

„Nu este pentru prima dată când Ilie merge la Istanbul cu soția lui. E un oraș care-i place foarte mult. Merg și la multe magazine.

Din ce știu, după Paris, pentru Ilie, Istanbul este al doilea oraș preferat al lui”, a precizat pentru Prosport o sursă apropiată cuplului Năstase.

Ilie Năstase ae probleme cu inima

În urmă cu ceva timp, Ilie Năstase a ajuns la spital după ce a avut unele probleme medicale pe fondul supărării provocate de faptul că a fost înlăturat din Consiliul de Administrație al fundației sale.

Citeste si: Ilie Năstase, declarații în exclusivitate despre căsnicia cu Brigitte Sfăt: "Pentru mine nu a fost un lucru bun"

Recent, în cadrul unui interviu, Ioana Simion, actuala soție a lui Năstase, a confirmat faptul că fostul sportiv a fost internat, din cauza problemelor la inimă.

„Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital.

Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta. Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații. L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea!”, a declarat Ioana Simion.

 

Taguri: