Ilie Nastase s-a insurat cu Ioan inainte de Paste! Imagini de la cununia civila

Autor: L.S.
Actualizat: 07 sep 2020, 22:30

Inainte de Paste, Ilie Nastase si iubita lui din Constanta au dat fuga la Starea Civila. El la costum, ea in alb, au spus un DA hotarat in fata primarului.

Ilie Nastase s-a insurat cu Ioan inainte de Paste! Imagini de la cununia civila care a avut loc pe 25 aprilie 2019, cu 3 zile inainte de sfintele sarbatori pascale.

Anuntul a fost facut chiar de Ioana, proaspata doamna Ilie Nastase. Bruneta a publicat imagini de la fericitul eveniment, din fata Starii Civile. In plus, la scurt timp de la nunta, aceasta si-a schimbat si statusul pe Facebook.

Ilie Nastase s-a insurat cu Ioan inainte de Paste!

Citeste si: Au făcut amor nebun în fața școlii, în mașină, în plină zi! Au fost prinși de o mamă. „A fost dezgustător să văd asta”

Citeste si: Socant! Tragedie in Vinerea Mare: la Parchetul General, un procuror s-a sinucis

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Maurice Munteanu si Catalin Botezatu, sfaturi vestimentare despre cum ar trebui sa ne imbracam atunci cand mergem la biserica!

Din ‘Intr-o relatie’ cu Ilie Nastase, a trecut ‘Casatorita cu Ilie Nastase’. Îmbrăcată într-un completu alb, extrem de elegant, cu un buchet uriaș de trandafiri albi în brațe și cu zâmbetul la purtător, Ioana s-a dovedit a fi extrem de fericită.

Cand fac nunta Ilie Nastase si Ioana

Aflat la a cincea casatorie Nastase pare hotarat ca de data asta sa nu mai divorteze mai ales ca chiar el recunoaste, „nu mai am timp pentru inca o casatorie”.

E oficial! Ilie Nastase se casatoreste pentru a cincea oara la vara! Ilie Nastase se casatoreste pentru a cincea oara la vara la cei 72 de ani ai sai.

Se pare ca de data asta fostul mare tensimen este convins ca este ultima data.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

 

Taguri: