Ilie Nastase se zgarceste la bani?I-a cumparat iubitei o imitatie de haina de blana!VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:39

Iubita marelui Ilie Nastase poate concura cu succes pentru titlul de cea mai pretentioasa femeie? E adevarat ca Brigitte Sfăt a dat 8000 de euro pe o haina de blana?!

Nu s-a adeverit barfa. Desi logodnica fostului tenismen l-ar putea convinge usor pe acesta sa-i cumpere o astfel de podoaba, se pare ca se multumeste si cu mai putin. Paparazzi Click au surprins-o purtand o haina confectionata dintr-o imitatie de blana de şinşila. Aceasta ar fi costat numai 400 de euro si este din iepure tuns si vopsit. Asa ca pana la urma Brigitte nu pare a fi atat de pretentioasa.
Bineinteles, asta nu inseamna ca nu i-au sclipit ochii atunci cand Ilie Nastase i-a oferit un inel de logodna de aproximativ 22.000 de euro!

Sa fie Gheorghe Zamfir cel mai mare iubitor de caini comunitari din Romania? Este adevarat ca maestrul naiului doarme in pat alaturi de 28 de patrupezi? Incredibil, dar adevarat! Potrivit Cancan, marele artist roman se declara complet impotriva legii eutanasierii cainilor vagabonzi. Gheorghe Zamfir isi arata dragostea pentru gingasele animale aducandu-Ie la el acasa, dandu-le o mancare calda si asigurandu-le confortul unui pat moale.
“Sunt tatal lor”, spune maestrul, cu zambetul pe buze. In prezent are grija de 28 de caini ai strazii si e posibil ca numarul acestora sa creasca!

Oana Zavoranu va face uitate nenumaratele scandaluri cu mama sa? Este adevarat ca vedeta a luat calea bisericii?

Aleluia, am putea spune! E cat se poate de adevarat! Oana s-a hotarat sa fie mai buna in aceasta perioada, dat fiind faptul ca suntem in postul Craciunului.
S-a facut bisericoasa. Este hotarata sa manance de post si sa viziteze cat de des posibil lacasurile sfinte. Gata cu rautatile si cu blestemele! O sa se spovedeasca la duhovnicul ei, parintele Marian din Videle si isi propune sa urmeze cu sfintenie toate sfaturile pe care acesta i le va da. Doamne ajuta!!!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.