Iar daca gospodina este nimeni alta decat colega mea, Ilinca Obadescu, prepararea lor e o adevarata aventura.
„Avem nevoie de faina, zahar, fulgi de ciocolata.” Adaugam 4 oua, scortisoara, lapte, vanilie, praf de copt, esenta de vanilie si unt- care nu trebuie sa fie rece.
„Se foloseste un moale. Daca abia l-am scos din frigider, va trebui sa-l topim putin pe aragaz si incorporam zaharul in unt.”,
Suntem numai ochi si urechi. Odata mixate toate ingredientele, e randul hartiilor colorate sa se bucure de consistenta aluatului.
Cateva inimioare colorate sau doua-trei fructe confiate sunt suficiente pentru a gati briosele. Nu pot intra oricum in cuptorul incins.
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
Si
Ilinca spune ca gatitul o relaxeaza, iar pasiunea a prins contur inca din copilarie: „Mama mea gateste. Tatal meu gateste si mai bine, iar cand eram mica, intotdeauna stateam in bucatarie si gateam cu tata.”