Ilinca Obadescu, prezentatoarea rubricii „Ce faci in weekend?” din cadrul Stirilor Kanal D, sedinta foto spectaculoasa la Palatul Brukenthal

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 03 oct 2020, 21:40

Ilinca Obadescu, indragita prezentatoare a rubricii „Ce faci in weekend?” de la Stirile Kanal D a fost protagonista unei sedinte foto pentru revista Etiquette Magazine.

Ilinca Obadescu s-a numarat printre invitatele speciale la festivalul „Toamna Baroc” din Avrig, fiind protagonista unor pictoriale de moda realizate intr-un loc incarcat de istorie, Resedinta de Vara Samuel von Brukenthal.

Consiliul Judetean Sibiu, Autoritatea Nationala pentru Turism si Primaria orasului Avrig au organizat in data de 28 septembrie 2014, cea de-a VI-a editie „Toamna Baroc la Avrig”, readucand in fata unui public dornic de cultura, arta sub toate formele ei prin momente unice de muzica, pictura, dans si moda.

Atmosfera baroc din gradinile palatului a rasunat pe acordurile corului „Camerata Vocalis”, completata de susurul paraului si de trilurile pasarilor in timp ce aleile incarcate de flori erau strabatute de domnite si cavaleri costumati in haine de epoca.

Obiecte decorative din sticla pictata manual de catre artistii Ela si Adi Popa din comuna Bradu puteau fi admirate in acest decor natural iar tinerii de la Scoala de Arte din Sibiu pictau natura moarta pe sevalet, concentrati pe culorile schimbatoare ale toamnei.



Intreg pictorialul precum si interviul cu Ilinca Obadescu il puteti urmari in numarul care va aparea in luna octombrie al revistei Etiquette Magazine!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.