Ilinca Obădescu, schimbare de viață radicală: „Sunt cel mai fericit om de pe planeta asta”. Cum s-a schimbat viața frumoasei prezentatoare

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 mai 2023, 13:44

Deoarece își dorea să arate mereu fără cusur, Ilinca Obădescu s-a supus unor diete stricte

Sursa: Instagram

Ilinca Obădescu a învățat din greșelile făcute până în prezent și a luat o decizie importantă, decizie ale cărei efecte benefice deja se văd. Aceasta se bucură din plin de cum merge totul acum și a explicat despre ce este vorba.

Ilinca Obădescu a luat o decizie extrem de importantă și de benefică pentru ea. Adepta unui stil de viață extrem de sănătos, prezentatoarea s-a înscris la un curs de nutriție, unde a învățat tot ceea ce trebuie să știe despre o alimentație echilibrată și sănătoasă.

Ilinca Obădescu a terminat un curs de nutriție

Deoarece își dorea să arate mereu fără cusur, Ilinca Obădescu s-a supus unor diete stricte care, în loc să o ajute, i-au făcut mai mult rău.

Văzând că, în acest ritm, nu ajunge nicăieri, a decis să se înscrie la un curs de nutriție.

„Făceam și eu ce fac, probabil, foarte multe doamne de acasă. Țineam dietă după dietă și, imediat cum finalizam dieta, eram fericită că poate am scăpat de un kilogram, imediat, kilogramul revenea la loc.

Citește și: Ilinca Obădescu a urcat pe cel mai înalt vârf de pe Muntele Kilimanjaro: „Mi-am dorit să îmi testez limitele”. Provocările pe care le-a avut de depășit

Am avut perioade în care a trebuit să scap și de cinci kilograme. M-am supus unui program strict, dietă, dietă, dietă, deficit caloric foarte mare, dar nu se face așa. Tocmai de aceea, m-am dus și la o școală și am urmat cursuri de nutriționist, un an. Am învățat foarte multe lucruri”, a precizat aceasta, în cadrul emisiunii ”Teo Show”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Prezentatoarea Kanal D a învățat să se iubească așa cum este ea

Cursul a învățat-o pe Ilinca nu doar lucruri ce țin de nutriție. Frumoasa prezentatoare a știrilor a învățat să se iubească pe sine și să nu mai fie atât de dură cu ea, dacă, pe alocuri, mai face greșeli alimentare.

Cu toate acestea, ziua eu este foarte bine planificată atât din punct de vedere alimentar, cât și din punct de vedere al activităților pe care le are de făcut.

Aceasta nu pierde deloc timpul și are grijă de ea din toate punctele de vedere.

„Contează foarte mult să ai un stil de viață și nu dietă. Mă trezesc la 06:30. Nu beau cafea la prima oră, pentru că vreau să îmi las corpul să se trezească natural. Beau apă, câteodată, pun oțet de cidru de mere, care te ajută să îți scadă glicemie și, atunci, nu îți mai este foame.

Citește și: Bat clopote de nuntă în familia Kanal D! Ilinca Obădescu s-a logodit cu un celebru artist din România

Eu fac un sfert de oră de sport. Cafea e mai târziu. Îmi place să citesc cel puțin zece minute dimineața, pentru că grijă și de creierul meu. Meditație, dacă apuc să meditez cinci minute, sunt cel mai fericit om de pe planeta aceasta și, de abia după aceea, cafeaua”, a mai spus aceasta.