Ilinca Obadescu te pregateste de weekend! Soarele ne va zambi la sfarsit de saptamana, iata cum iti poti petrece timpul liber

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Vei avea parte de distractie, mancare buna si experiente de neuitat.

Ati terminat toate bunatatile preparate pentru Pasti? Doar n-o sa va apucati iar de gatit. Mergeti la Muzeul Taranului Roman din Capitala, unde gospodinele din toata tara va asteapta cu mancare aleasa: stufat de miel, papricas de pui cu mamaliguta si sarmale la ceaun.

La Brasov, duminica, junii fac spectacol. Imbracati in costume populare, vor incaleca pe armasari impodobiti cu panglici multicolore si vor porni pe strazile orasului vechi.

Defilarea va fi urmata de o petrecere campeneasca.

Ati auzit de marea hamaceala? Am zis hamaceala, nu mahmureala. Va spun eu ce inseamna. Sambata, Parcul Central din Cluj este impodobit cu hamace si carti, nu lipseste nici muzica. Dumneavoastra sunteti asteptati sa aduceti voie buna.

De Paste v-ati bucurat de mese copioase, cu drob, oua rosii, fripturi si cozonaci.

Daca vreti sa va reveniti dupa festin, iata niste sfaturi numai bune sa fiti din nou in forma.

Iaurtul ajuta la refacerea florei intestinale, gemenii de brocoli vor reduce retentia de apa iar iupercile sunt o sursa buna de proteine.

Pentru doritori de senzatii tari e motiv de sarbatoare: s-a deschis sezonul de parasutism. Daca mergeti la Clinceni, o sa aveti parte de 5 minute pline de adrenalina intr-un salt cu parasuta de la 4.000

m.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Domnisoarelor, daca va doriti sa fiti cu picioarele pe pamant, dar cu capul in nori, mergeti la concertul lui Smiley din Capitala, sarmul lui va va cuceri cu siguranta. Si pentru domni avem o propunere tentanta: Delia va asteapta duminica la un mall din Constanta sa va poarte pe aripi de vant.

Sfarsitul de saptamana aduce un moment important pentru iubitorii de teatru. Dupa patru ani de renovari si peste 60 de milioane de euro, actorii vor pasi iar in Sala Mare a  Teatrul National din Bucuresti. Inaugurarea are loc pe 18 aprilie, cu piesa "Insir'te margarite", de I.L. Caragiale, in regia lui Dan Puric. Costumele sunt semnate de Doina Levinta.

Daca nu va puteti abtine sa nu rontaiti ceva in timpul unui spectacol mergeti la cinema.

Veti rade la comedia „ Paul, mare politist la mall 2 ”.  Dupa trasnitele sale aventuri din primul film, acum are de infruntat marea provocare- o banda de hoti. Oare, va reusi Paul sa le dejoace planurile?

##VIDEO136372##

Acestea au fost recomadarile numai bune sa va mearga la suflet. Sunt Ilinca Obadescu, pana saptamana viitoare va urez weekend placut!