Ilinca Vandici a intrat in concediu de maternitate! Poate sa nasca din clipa in clipa! Aceasta va fi inlocuita de Andreea Banica care este deja pregatita sa preia stafeta si sa tina piept provocarilor din platoul "Bravo, ai stil!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 iun 2017, 16:11

Ilinca Vandici este o viitoare mamica extrem de fericita si asteapta cu nerabdare sa-si stranga la piept baietelul care poate sa vina pe lume din moment in moment!

Surprinsa in ultima sa zi de filmari, Ilinca a recunoscut ca este mai emotionata ca oricand si ca si-a luat ramas bun de colegii sai cu lacrimi in ochi deoarece ii este destul de dificil sa se desparta de tot ce inseamna showul "Bravo, ai stil!". Insa este constienta ca trebuie sa respecte sfaturile medicului ei, care deja i-a atras atentia ca nu va mai putea fi la fel de activa ca pana acum si ca este obligatoriu sa dedice mai mult timp odihnei.
Ilinca a mai marturisit si faptul ca isi doreste sa nasca natural, insa cu toate astea va asculta si de indemnurile lansate de medicul ei.


Ilinca Vandici va reveni din toamna pe micul ecran, in sezonul 3 al emisiunii "Bravo, ai stil!", insa pana atunci, cea care va prelua stafeta este Andreea Banica si este mandra ca a reusit sa patrunda in mijlocul unei echipe profesioniste si sper sa faca fata tuturor provocarilor.

"N-a fost usor pentru ca a trebuit sa sa ma dezmeticesc putin, sa invat fetele, sa stiu ce se intampla in culise! Aflu eu asa usor-usor! Nu pot sa spun ca am o concurenta preferata! Imi plac toate fetele! Imi place ca isi dedica tot timpul pentru a-si realiza tinute frumoase! Am stiut de la inceput ca mi se potriveste emisiunea!", a spus Andreea Banica.



 
 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.