Ilinca Vandici a sarbatorit Pastele, acasa, la Oradea

Editor: Bogdan Mihai Autor: S.B.
Actualizat: 17 ian 2017, 10:19

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii “D-Paparazzi”, de la Kanal D, a petrecut Sarbatorile Pascale acasa, in familie.

 

Pentru vedeta Kanal D perioada sarbatorilor este marcata de fiecare data de regasirea celor dragi, rememorarea perioadei copilariei, dar si prilej de apropiere de divinitate.
“De Paste am fost acasa la cei dragi si am ajutat-o pe mama la prepararea bucatelor traditionale. Am mers impreuna in Noaptea de Inviere ca sa luam lumina, iar duminica am luat masa in familie”, a spus Ilinca Vandici.
Vedeta Kanal D a povestit ca ori de cate ori simte nevoia de linsite, evadeaza din aglomeratia urbana, drumul pana acasa, iar la Oradea, este un prilej pentru contemplare.
“Atunci cand vreau sa fiu doar eu cu mine, imi place sa evadez in oras si sa conduc pe distante lungi, cu muzica care-mi place, la maximum ”, a completat Ilinca Vandici.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.