Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Teo Trandafir: „Eu și Teo avem opinii diferite”. Cum reușesc cele două să prezinte cu măiestrie emisiunea „Follow us!”

Autor: Diana Ghita

Cum se înțeleg Ilinca Vandici și Teo Trandafir

Celebra prezentatoare Ilinca Vandici a dezvăluit astăzi, în exclusivitate pentru kanald.ro, cum se înțelege cu colega ei de platou, Teo Trandafir.

Ilinca Vandici și Teo Trandafir prezintă, împreună, emisiunea „Follow us!”, difuzată la Kanal D2. Deși cele două par să aibă personalități foarte diferite, relația lor este una surprinzător de echilibrată.

Ilinca Vandici a spus adevărul despre relația cu Teo Trandafir

Înainte de a vorbi despre colega ei, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” a explicat cât de mult îi place să lucreze în televiziune și a subliniat cât de important este, pentru ea, mediul social în care își desfășoară activitatea.

În acest sens, Ilinca Vandici se bucură că printre oamenii de care este înconjurată se numără și Teo Trandafir.

„Daca ai alături și o echipă în care ai încredere și care te susține, nimic nu pare imposibil. Așa s-a întâmplat în cazul «Bravo, ai stil!» și la fel de frumos s-au așezat lucrurile și acum, de când a început proiectul «Follow us!», la Kanal D2, o emisiune in care ma simt în elementul meu, alături de un om pe care îl respect și apreciez enorm, Teo Trandafir”,  a

declarat Ilinca, în exclusivitate pentru kanald.ro.

Citește și: Secretul siluetei Ilincăi Vandici. Prezentatoarea TV a spus pentru prima oară ce mănâncă și la ce ore: „Nu cred în dietele restrictive”

Deși există numeroase momente în care cele două tratează în mod diferit anumite subiecte și situații, ele reușesc mereu să găsească o cale de mijloc, fără să se certe: „Nu de puține ori, eu și Teo avem opinii diferite pe un anumit subiect, dar situația asta face lucrurile și mai frumoase și sănătoase, pentru că, în logica

argumentelor și a întrebărilor necesare, ajungem la un numitor comun”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Cum reușesc Ilinca Vandici și Teo Trandafir să prezinte cu măiestrie emisiunea „Follow us!”

Ilinca Vandici și Teo Trandafir ajung de fiecare dată să găsească un echilibru, întrucât își iau foarte în serios responsabilitatea de prezentatoare ale show-ului „Follow us!” de a sintetiza într-un mod cât mai eficient informațiile, care, pe lângă faptul că trebuie să fie relevante, este necesar să fie prezentate într-o notă clară și atractivă telespectatorilor. 

Însă, pe lângă toate aceste lucruri, cele două prezentatoare au o chimie impresionantă, care contează, și ea, în mare măsură, pentru oamenii care privesc emisiunea.

„Indiferent de subiect, fie că este vorba de unul social, de interes major, sau de ultimele noutăți din showbiz, tratăm totul cu seriozitate si punem pe masa onest variantele, opiniile si verdictul specialiștilor atunci când este cazul. Nu pornim de la premisa că știm totul, ci de la aceea că atunci când nu înțelegi, întrebi și că pentru a înțelege o situație, o privești din mai multe perspective.

Citește și: Cea mai mare frică a lui Teo Trandafir: „Ce fac dacă mi se întâmplă ceva?”. Vedetei îi este teamă ca fiica ei să rămână singură pe lume

Dar cel mai mult îmi place când începem să râdem; e terapie curată. Teo are un umor incredibil și nu de puține ori mulțumesc ca s-a inventat machiajul rezistent la apa, pentru ca rad cu lacrimi in culise, dar mi s-a întâmplat și in direct”,  a mai dezvăluit Ilinca Vandici, pentru kanald.ro.