Ilinca Vandici, anunt de ultima ora in cadrul Galei Bravo, ai stil! Celebrities: "Voi avea de facut un anunt foarte important!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 13 nov 2021, 22:40

Ce anunt face Ilinca Vandici la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Ilinca Vandici mareste suspansul in cadrul Galei Bravo, ai stil! Celebrities din aceasta sambata seara.

În cadrul Galei din aceasta sâmbăta de la ora 22:00, fanii fashion reality-ului Bravo, ai stil! Celebrities vor avea ocazia să fie purtați în diferite colturi ale lumii alaturi de concurentele lor preferate pe care le vor vota. Ca în fiecare Gala Bravo, ai stil! Celebrities cât și ediție, vor fi inevitabil și discuții aprinse intre concurente în culise și pe podium. De data aceasta, Raluca Dumitru este cea care pare mai vocala și își varsă năduful în legătură cu o alta concurenta.

Citeste si: Anunț-soc la Bravo, ai stil! Celebrities. Ioana Filimon este eliminată: "Este descalificată și nu mai face parte din competiție!"

Raluca Dumitru nemultumita de intarzierile unei concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Dumitru: "Și Nico a întârziat și Ioana, nu ești singura. Te întrebam de ce?" a fost replica concurentei la adresa Andei Adam.

Ruxi: "Dar nu poți să zici tot timpul că eu-s mama, dar lasă-ne. Am înțeles, știm cu toții, e foarte greu."

Raluca Dumitru: "Eu cred că duce și fetiță și bona și mama bonei la grădiniță."

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Anuntul facut de Ilinca Vandici la Bravo, ai stil! Celebrities

Însă, înainte să înceapă marele show, Ilinca Vandici a vrut să facă o precizare foarte importanta:"Voi avea de făcut un anunț foarte important. Stand in picioare, aproape cu sufletul la gura, concurentele Bravo, ai stil! Celebrities, abia asteptau sa auda despre ce este vorba.

Citeste si: Care este numele real al lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities. Drama neștiută prin care a trecut una din cele mai bune concurente din competiție