Ilinca Vandici, anunțul momentului despre Mădălina Pamfile la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce s-a întâmplat cu concurenta?

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 nov 2021, 09:49

Ilinca Vandici, anuntul neasteptat despre Madalina Pamfile la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Ilinca Vandici a tinut sa faca un anunt important in legatura cu Madalina Pamfile la Bravo, ai stil! Celebrities

Un nou anunț a luat prin surprindere concurentele Bravo, ai stil! Celebrities și jurații fashion reality-show-ului. Este vorba despre Madalina Pamfile. După ce câteva ediții la rand, Madalina și Nicoleta Dragne au ținut cu sufletul la gura fanii din cauza unui conflict mai vechi în care prima a fost implicata fosta concurenta Ioana Filimon, acum, se pare că deja zarurile au fost aruncate.

Citeste si: Premieră la Bravo, ai stil! Celebrities. Nicoleta Dragne a recunoscut cine a stat în spatele ținutei pe care a purtat-o și cu care a luat trei steluțe

Ilinca Vandici, anuntul momentului la Bravo, ai stil! Celebrities despre Madalina Pamfile

În ediția precedenta cele doua au luat pur și simplu foc și au avut o discuție foarte aprinsa în care Nicoleta Dragne i-a atras atenția Madalinei că a exagerat atunci când a avut conflictul cu Ioana Filimon și ar fi pus-o pe fosta concurenta într-o lumina foarte proasta în fata oamenilor din mediul online care i-au și scris comentarii răutăcioase ulterior.

Nicoleta Dragne: "După doua săptămâni deschide discuția. S-a folosit de Ioana și mă refer la episodul care s-a difuzat pe post pentru a se victimiza să întoarcă oamenii împotrivă Ioanei. Tu știai că Ioana nu a vporbit despre familia mea. Ai spus că din cauza faptului că Ioana a vorbit despre famlia ta, oamenii cred că tu stai cu un moș, că stai pentru bani sau prostii de genul.

Tu te-ai dus la testimonial să spui că te plimbi cu yachtul iubitului. Sunt vocale date de tine către Ioana în care ai spus că nu te deranjează din ce a spus numai că nu vrei să se discute despre acel subiect dintr-un anume motiv. Vrei să pun vocalele Ioanei, n-aș face asta pentru că nu sunt că tine. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Madalina Pamfile si Nicoleta Dragne, confruntare fara precedent la Bravo, ai stil! Celebrities

Madalina Pamfile:"Acum îmi faci șantajuri sau ce? Le-am zis eu...." Supărată din cauza situației create, Madalina Pamfile nu a mai rezistat și a părăsit platoul emisiunii scotandu-și microfonul, iar Nicoleta Dragne a apostrofat-o spunând că nu are niciun argument și de aceea a plecat.

"Eu nu am șantajat-o, eu am forțat-o să spună adevărul de asta a și zis: mă șantajezi?"

După aceasta discuție aprinsa, în emsiunea din aceasta seara, Ilinca Vandici a venit cu o lămurire surprinzătoare în legătură cu Madalina Pamfile și anume: "Madalina Pamfile nu a fost prezenta astăzi la filmare!"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.