Ilinca Vandici, aparitie de senzatie la filmarile pentru Bravo, ai stil! sezonul 7. Prezentatoarea TV, dezvaluiri in premiera despre show

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 20 aug 2021, 14:41
Ilinca Vandici, imagini in premiera de la "Bravo, ai stil! Celebrities"
Sursa: Instagram

Ilinca Vandici este cu siguranta un reper de stil avand in vedere sa se afla si la carma celui mai iubit show de moda "Bravo, ai stil!"

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului "Bravo, ai stil! sezonul 7  a luat parte la filmarile pentru promo-ul emisiunii care se va lansa in aceasta toamna sub denumirea de "Metamorfoza." Bineinteles, vedeta TV a avut una din cele mai spectaculoase aparitii de la filmari.

Citeste si: "Bravo, ai stil! Celebrities". EXCLUSIV! IMAGINI in premiera de la filmarea promo-ului "Bravo, ai stil! Celebrities"

Bravo, ai stil! sezonul 7: Ilinca Vandici, dezvaluiri in premiera despre show-ul mult asteptat

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Inca de cand a plecat de acasa spre locatia unde s-a filmat promo pentru Bravo, ai stil! sezonul 7, Ilinca le-a povestit fanilor cat de nerabdatoare este sa ajunga si totodata sa revina pe platourile de filmare ale celui mai iubit proiect fashion din televiziune: "Eu am un vibe superb azi, m-am machiat, m-am aranjat. Oare unde credeti voi ca ma duc eu asa aranajata astazi? Trebuie sa va zic, nu mai pot, fierb in mine.

O sa filmam promo pentru "Bravo, ai stil! Celebrities"- Metamorfoza, ce surprize, ce concurente, ce se intampla, ce o sa fie...Abia astept! Acum ma indrept spre locatie. O sa va arat doar tinuta pentru ca sunt un pic cam secretoasa. Avem multe surprize pentru voi si atunci o sa va arat asa putin cate putin."

Si intre-adevar, Ilinca s-a tinut de cuvant si le-a aratat fanilor superba tinuta din matase alba pe care a purtat-o la filmari, insa i-a mai surprins si cu un video scurt

despre ce se intampla pe platourile de filmare. Vedeta TV a recunoscut ca surprizele cele mai abia de acum incep si abia asteapta sa inceapa noul sezon Bravo, ai stil! sezonul 7.  Sunt foarte fericită și de abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii. Cu siguranță, va fi un sezon cu multe surprize, pe care le veți descoperi odată cu debutul celui mai iubit show de modă din România! Am emoții uriașe, aștept și eu cu nerăbdare să descoperim cine sunt concurentele care au răspuns afirmativ provocării de a face parte din Bravo, ai stil! sezonul 7,   spune
Ilinca Vandici.  

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.